AKİT MENÜ

Spor

Trabzonspor Monaco canlı izle: Trabzonspor - Monaco maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil eden Trabzonspor, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Monaco'yu Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde konuk edecek. Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi'nde evinde Monaco ile karşı karşıya gelecek. Maçın detayları merak konusu oldu..

2022-10-10 19:25:07

Trabzonspor, 3. hafta oynanan müsabakada rakibine 3-1 mağlup olmuştu. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Trabzonspor - Monaco maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? | UEFA Avrupa Ligi: Peki Trabzonspor-Monaco maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte maçın detayları..

TRABZONSPOR - MONACO MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Temsilcimiz Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi H grubu 4. maçında evinde Fransız ekibi Monaco ile karşılaşacak. Trabzonspor grupta 3. maçta karşılaştığı Monaco'ya deplasmanda 3-1 mağlup olmuştu.Bordo mavililer rövanş için sahaya çıkacak. Grupta 3 puanla 3. sırada bulunan Trabzonspor 6 puanlı Monaco'yu yenerek puanını 6 'ya çıkarmayı hedefliyor. Trabzonspor'un Monaco ile oynayacağı maçın detayları futbolseverler tarafından merak edilmeye başlandı.

Trabzonspor-Monaco maçı ne zaman?

Trabzonspor-Monaco maçı 13 Ekim Perşembe günü saat 22.00'da başlayacak. Trabzonsporun evinde oynanacak maç Exxen ekranlarında naklen yayınlanacak..

Yorumlara Git

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de

Hukuk tarihinde bir ilk! Resmen başladı: Kirayı o belirleyecek…

Bayraktar TB2 o ülkeye yardımına koştu!