AKİT MENÜ

Medya

Sevilay Yılman: Sana ne Ayşenur Arslan

CHP'nin yarı resmi yayın organı Halk TV'nin sunucusu Ayşenur Arslan'ın "yer sofrası1" ile ilgili sözleri üzerinden kinini kusmasına Habertürk yazarı Sevilay Yılman'dan beklenmedik bir tepki geldi. Yılman, "Sana ne; yetti artık bu aşağılayıcı, ötekileştirici tavırlarınız." dedi.

This browser does not support the video element.

 Yeniakit.com.tr 

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan'ı hedef aldı.

Arslan, Halk TV canlı yayınında, Boğaziçi Üniversitesi İslam Araştırmalar Kulübü'nün (BİSAK) yaptığı tanışma iftarındaki öğrencileri "yer sofrası" üzerinden hadsizce hedefe koydu.

Dindarlara kin kustu!

"Harem selamlık şekilde yer sofrasında yemek yiyorlar" diyen Arslan, "Yer sofrasında yemek yiyen bir akıldan bilim falan beklemeyin." ifadelerini kullanarak İslam'a kin kustu.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Sevilay Yılman, Ayşenur Arslan'a "Sana ne Ayşenur Arslan! İster yerde yer yemeğini ister yerin altında! Yemek onun mide onun gelenek onun! Yetti artık bu aşağılayıcı, ötekileştirici tavırlarınız!" diyerek seslendi.

Yılman, sözlerinin devamında yer sofrasının bir Anadolu kültürü olduğunu söyleyerek mesajına Kemal Kılıçdaroğlu'nun yer sofrasında olduğu bir fotoğraf karesini de ekledi.

Yorumlara Git

Cumhurbaşkanı imzaladı! Bu fakülteler kapatıldı

Emeklilerin banka hesapları inceleniyor mu? Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama geldi

Ne siber saldırısı? Resmen sivillere yönelik bir vahşet!

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!