AKİT MENÜ

Medya

Fox TV'ye büyük şok! Ne umutla başlamıştı oysa...

Fox TV’nin çok büyük umutlarla yayına aldığı Bir Peri Masalı dizisi reytinglerde bekleneni alamadı ve finale doğru adım adım gidiyor.

2022-10-14 14:01:09

Alina Boz ile Taro Emir Tekin'in başrolünde yer aldıkları Bir Peri Masalı dizisi için final zilleri çalmaya başladı. Zengin oyuncu kadrosuna sahip olan Bir Peri Masalı'nda, istenilen reytinglere bir türlü ulaşılamadı. Alina Boz ile Taro Emir Tekin'i buluşturan dizinin yakın zamanda final yapması bekleniyor.

Fakir bir kızın zengin olma hayalleri kurduğu ve bu uğurda türlü mücadeleler verdiği bir hikayeyi seyirciye sunan Bir Peri Masalı için yolun sonu görünmeye başladı. Paramparça dizisinden uzunca bir süre sonra ilk kez fakirlikten zenginliğe uzanan bir kızın hikayesini oynayan Alina Boz, aynı dizide üvey kardeşini oynayan Leyla Tanlar'ın o dönemlerdeki sevgilisi Taro Emir Tekin ile başrolleri paylaşıyor.Sadakatsiz sonrası yıldızını parlatan Taro Emir Tekin, ilk kez başrolde yer alıyor.

BİR PERİ MASALI FİNAL YAPACAK İDDİASI

Düşük reytingleri nedeni ile ilk 10'a zar zor giren Bir Peri Masalı için final iddiaları dolaşmaya başladı. Böyle giderse projenin yakın zamanda veda etmesi bekleniyor.

BİR PERİ MASALI DİZİSİ OYUNCULARI

Dizinin ana kadrosunda; Alina Boz, Taro Emir Tekin, Nazan Kesal, Mustafa Mert Koç, Hazal Filiz Küçükköse, Baran Bölükbaşı, Kadir Çermik, Şener Savaş, Okan Urun, Tülin Ece, Canan Atalay ve Müfit Kayacan gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

BİR PERİ MASALI DİZİSİ KONUSU

Her daim daha fazlasını hak ettiğini düşünen, lüks bir hayatı düşleyen Zeynep’in hikayesi ele alınacak. Bebek bakıcısı Zeynep'in tesadüfen eline geçen yüklü miktardaki parayla hayatında yepyeni bir sayfa açılacak.


İlginizi çekebilir → Kuruluş Osman yeni sezon: Kuruluş Osman son bölüm izle! Atv dizilerinden olan Kuruluş Osman 100. bölüm full izle! → TIKLAYINIZ

İlginizi çekebilir → Aldatmak 4. bölüm izle tek parça full izle atv! Aldatmak dizisi son bölüm izle: Aldatmak dizisi izle 1- 2- 3 bölüm full izle → TIKLAYINIZ

İlginizi çekebilir → Ben Bu Cihana Sığmazam son bölüm izle: Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncuları? Ben Bu Cihana Sığmazam 4.bölüm full izle! BBCS (Ben Bu Cihana Sığmazam) 4. Bölüm izle reklamsız!→ TIKLAYINIZ

Yorumlara Git

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun