AKİT MENÜ

Kadın - Aile

Fazla yağlardan kurtulun! Ev yapımı detoks sayesinde düz bir karına sahip olun

İnsanlar vücutlarını temizlemek ve kilo vermek için her türlü aromalı detoks suyunu denerler. Harika görünmelerine rağmen, bu şişelenmiş sular yapay tatlandırıcılar ile doludur.

2022-10-18 00:00:47

Yapmanız gereken sadece harfi harfine uygulamak. Aromalı suları satın almayı bırakın! Hem birikim yapabilirsiniz hem de kendi sağlıklı aromalı detoks suyunuzu evde yapın. Bu inanılmaz ev yapımı aromalı detoks suyu doğal malzemeler kullanılarak yapılmış ve vücudun temizlenmesini sağlamanın yanı sıra incelmenize de yardımcı olur.

Ev yapımı detoks suyunu hazırlamak için gerekenler:

12 adet nane yaprağı 1 adet limon 1 adet salatalık 1 yemek kaşığı rendelenmiş Zencefil 2 L filtrelenmiş su

Yapılması gerekenler:

Salatalık ve limonu güzelce yıkayın. Kabuklarını soymayın. Yıkadıktan sonra, dilimleyin ve bir kavanozun içerisine koyun. Nane yapraklarını yıkayın ve onları da kavanoza ekleyin.

Rendelenmiş zencefili de ekleyin. Suyu da kavanozun içerisine ekleyin ve buzdolabında 8 saat bekletin. Tüm antioksidanların ve besin maddelerinin suya geçmesini sağlamak için ara sıra karıştırın. 8 saat sonunda hazır! Her gün içebilirsiniz!  Tadını çıkarın!

İlginizi çekebilir → Canan Karatay uyardı: Yoğurdumu kendim yapıyorum... Protein içeren yoğurdun faydaları nelerdir? → TIKLAYINIZ

 

Yorumlara Git

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası