AKİT MENÜ

Aktüel

Avcılar çöpler ne zaman toplanacak? Avcılar çöpler niye toplanmıyor?

Avcılar sokakları çöp dağlarına teslim olmuş durumda. Avcılar’da yaşayanlar ise ‘Çöpler ne zaman toplanacak?’ sorusunun cevabını araştırıyor.

Avcılar'da yaşayanlar toplanmayan çöpler sebebiyle zor bir dönemden geçiyor. Mahallelerde çöp dağları oluştu. Bazı sokaklarda kokudan yürümek bile bir hayli güç. Vatandaşlar ise bu sorunun sebebini ve ne zaman çözüm bulunacağını araştırıyor.

Avcılar çöpler ne zaman toplanacak? Avcılar çöpler niye toplanmıyor?

Avcılar Belediyesinde işçilerin grevi ikinci gününde devam ederken, ilçe sakinleri sokaklarda çöp yığınlarının oluşmasına tepki gösterdi.

İlçede iki gündür süren grev nedeniyle sokaklarda çöp yığınları oluştu. Çöp konteynerlerinin dolu olması nedeniyle vatandaşların çöpleri kaldırım kenarlarına bıraktıkları görüldü.

Belediye-İş Sendikası İstanbul 2 No'lu Şube ile Avcılar Belediyesi şirketi "Bathonea Yapı AŞ" adına Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası (SODEMSEN) arasında başlayan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde yaklaşık 4 ay anlaşma sağlanamaması üzerine işçilerin başlattığı grev devam ediyor.

Ambarlı Mahallesi’nde belediyeye ait bir alanda eylemlerini sürdüren işçiler, davul zurna eşliğinde halay çekti.

Çalışma koşulları ve maaşlarının düzeltilmesini talep eden işçiler, görüşmeler olumlu sonlanıncaya kadar grevde kalacaklarını bildirdi.

 

Yorumlara Git

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulunuyor

"Türk Escobar" lakaplı Urfi Çetinkaya cezaevinde öldü

Bi’ bitmediler! Başörtülü kadına çirkin muamele

Mutlu Akü 200 milyon dolara o ülkeye satıldı

Türkiye’yi sallayan iddia! “Torbacınızı belediyede işe aldığınız doğru mu Lal hanım?”