AKİT MENÜ

Ekonomi

Dolar, euro... Haluk Özdil 'Türkiye'ye oluk oluk para akacak' dedi! Paraların nereden geleceğini açıkladı

Araştırmacı yazar Haluk Özdil, çok yakında Türkiye'ye KKTC üzerinden oluk oluk para akacağını söyledi. Özdil ayrıca yetkililere önemli bir çağrıda bulundu.

Ferda Yıldırım'ın Youtube kanalına konuk olan araştırmacı yazar Haluk Özdil, Türkiye'ye çok yakında yüksek oranda döviz girişi olacağını belirtti.

Haluk Özdil, Rusya'nın KKTC'ye uçuş seferlerine başlamasının büyük bir adım olduğunu kaydetti.

Özdil yaptığı açıklamada, "Rusya Kıbrıs’a uçak seferleri yapmaya başladı. Oligarklar oraya gidecek. Mir kart diye bir şey var. Visa Kart’a alternatif bir kart bu. KKTC bağımsız. Serbest bir şekilde hareket ediyor. Mir Kart Kıbrıs’ta yer alan bankalarda kullanılacak. Oligarkların dehşet paraları oraya akacak. Oradan da Türkiye’ye akacak. Bakın KKTC’ye konsolosluk açacaklar. Bu KKTC’yi tanıyacakları anlamına geliyor. Putin, Çin’den bile istediği desteği alamıyor. Türkiye’ye çok yakın duruyor. Şu etapta Türkiye ile yakın durmak durumundalar. Türkiye’ye çok yakın zamanda oluk oluk paralar akacak. Ruslar çok yüksek fiyatlı evler alacaklar. Türkiye’de Suriyelilerden çok Ruslar var. Ülkeler birilerine toprak satarken dikkat etsinler. Özellikle Türk yetkilileri buna dikkat etmeli. Ev satmakta sorun yok ama toprak ve arazi sıkıntılı bir durum. Türkiye’de İsrailliler toprak topluyor. Dikkatli olmak gerek" ifadelerini kullandı.

Yorumlara Git

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun