AKİT MENÜ

Ekonomi

İslam Memiş'ten altın uyarısı: Siz siz olun sakın bunu yapmayın...

Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarına kritik uyarılarda bulunarak "Siz siz olun elinizdeki altın ve gümüşleri satmayın kaptırmayın. Ciddi bir savaş var. Bu psikolojik savaşın yenileni siz olmayın." dedi.

2022-10-24 14:32:02

This browser does not support the video element.

Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş haftanın ilk işlem gününde sosyal medya hesabından bir video yayınladı. Altın yatırımcılarına geçtiğimiz hafta yaşanan dalgalanmalarla ilgili bilgi veren Memiş, 'Siz siz olun bunu yapmayın' diyerek yatırımcıları uyardı.

İşte Memiş'in o uyarısı;

Cuma günü sert düşüşler sert yükselişler gördük. Yani yatırımcısını hem altın tarafından he gümüş tarafında cuma günü ciddi bir panik yaşattılar. Bu panikle satış yapanlar varsa geride bıraktığımız cuma günü ciddi canları yandı, ciddi de zarar ettiler. Çünkü diğer videolarımda da sık sık ifade ettiğim gibi değerinin çok çok altında bir altın ve gümüş fiyatı var. Bu seviyeler ciddi bir alım fırsatı sunuyor. Siz siz olun elinizdeki altın ve gümüşleri satmayın kaptırmayın. Ciddi bir savaş var. Bu psikolojik savaşın yenileni siz olmayın uyarılarım vardı. Bu uyarılarım devam ediyor. Kesinlikle korku ve panikle varlıklarınızı satmayın bozdurmayın. Beklemeye devam edin.

Yorumlara Git

TOKİ'den indirim kampanyası! Bakan Kurum detayları paylaştı

İşte Halk TV’nin ve İsmail’in gerçek yüzü! İstedikleri cevabı alamayınca bakın ne yaptılar

Yapay zeka açıkladı! Dikkat çeken sonuç: Çok şaşırtıcı bir oran ortaya çıktı…

ANKA 3, ilk atışta hedefi başarıyla vurdu

Arda Turan’ın rekoru kırılacak! Gündem oldu: Müthiş potansiyel var müthiş dediler: O ülkeye gidecek…