AKİT MENÜ

Gündem

Bahçeli'nin Fincancı önerisi salonu ayağa kaldırdı

MHP lideri Devlet Bahçeli, parti grubunda yaptığı konuşmada "TSK kimyasal silah kullanıyor" iddiasında bulunan Türk Tabipler Başkanı Şebnem Korur Fincancı'ya sert sözlerle yüklendi. Bahçeli, "TTB'nin kapısına kilit vurulmasını tarihi önemde addediyorum. Türk düşmanı bir birliğin isminin başında Türk olamaz. Türk Tabipler Birliği Başkanı'nın vatandaşlıktan çıkarılması ve vatansız olmaya mahkum edilmesi akla en uygun seçeneklerdendir" dedi. Bu sözler salondakiler tarafından ayakta alkışlandı.

2022-10-25 12:52:01

This browser does not support the video element.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin konularda değerlendirmelerde bulunuyor. Bahçeli'nin hedefinde, Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın geçtiğimiz günlerde bir canlı yayında "Türk Silahlı Kuvvetleri kimyasal silah kullanıyor" şeklindeki skandal iddiası vardı.

"Vatansız olmaya mahkum edilmeli"

Hakkında soruşturma başlatılan Fincancı'ya sert sözlerle yüklenen Bahçeli, "TTB'nin kapısına kilit vurulmasını tarihi önemde addediyorum. Türk düşmanı bir birliğin isminin başında Türk olamaz. Türk Tabipler Birliği Başkanı'nın vatandaşlıktan çıkarılması ve vatansız olmaya mahkum edilmesi akla en uygun seçeneklerden birisidir." dedi.

Yorumlara Git

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun

Türkiye yeni güne dev operasyonla uyandı! Tam 23 ilde yapıldı

Siber güvenlik için Türkiye harekete geçti! Konu Ekim ayında mecliste

Türkiye'ye gündeme oturacak savunma sanayi teklifi