AKİT MENÜ

Kadın - Aile

Neler yağ yakar? İbrahim Saraçoğlu tarifi ile yağ yakan, göbek eriten limon kürü! Yağ yakıcı limonlu su tarifi

Yağ yakmayı hedefleyen doğal zayıflama kürleri, hızlı kilo vermek isteyenler için ideal seçimler oluyor. Zayıflamak için karar verenlerin hemen hemen ilk aklına gelen limonlu su içmek, Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarifi ile yeniden şekilleniyor ve yağ yakan limon kürü olarak tercihimize sunuluyor. Zayıflamaya etkisi dışında güçlü antiseptik, anti bakteriyel, yaşlanma karşıtı ve iltihap sökücü özelliklere sahip olduğu bilinmektedir. Ayrıca bağışıklığı güçlendirir, sindirimi geliştirir ve genel sağlığa iyi gelir. Kısa sürede etki eden bir zayıflama kürü arıyorsanız ve diğer faydalarından yararlanmak istiyorsanız işte tarifler...

2022-10-26 13:03:51

İşte Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’ndan yağ yakan limon kürü…

C vitamini açısından zengin olan ve hem sağlık hem de güzellik için mucizevi olan limon, yine zayıflatıcı etkisi ile bilinen maydanoz ile birleştiğinde yağları mum gibi eriten bir karışım haline geliyor. Düzenli kullanıldığında vücudunuzda biriken yağlardan kurtularak hızla sizi forma sokacak yağ yakan limon kürü nasıl yapılır diye merak edenler için sizler için tüm detayları derledik. Öncelikle bu kürü uygularken kalorili, hazmı zor ve ağır besinlerden uzak durmalı ve mutlaka ama mutlaka düzenli olarak egzersiz yapmalısınız. Egzersiz yapmak size zor ve zahmetli geliyorsa her gün düzenli yürüyüş yapmanız, dans etmeniz, asansör kullanmamanız, televizyon karşısında mekik çekmeniz yeterli ve etkili olacaktır.

Yağ yakan limon kürü nasıl yapılır?

Malzemeler

16 dal taze maydanoz

1 adet limon

1 bardak içme suyu

Hazırlanışı ve uygulanışı

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun tarifi olan yağ yakan limon kürü için 1 adet limon suyu, iyice yıkayıp ayıkladığınız maydanozlar ve bir bardak içme suyunu blenderdan geçirin. Ortaya yeşil bir sıvı çıkacak. Bu karışımı sabahları aç karnına kahvaltı etmeden 15 ya da 20 dakika önce tüketin. Kürü 15 gün uygulayın. 7 gün mola verin ve 15 gün daha uygulayın. Kür arasında bir hafta mola vermek çok önemlidir. Mola sayesinde vücudunuzu dinlendirir ve yeni kür için hazırlamış olursunuz. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarafından verilen bu kür, yağlarınızın yakımını hızlandıracak ve etkili sonuçlar getirecektir. Bu kür sayesinde istediğiniz sonuca kısa sürede ulaşmaya başladığınız için diyet dönemlerinin en temel noktası motivasyon konusunda da zorlanmamış olacaksınız.

Limonlu Su İçmenin Faydaları İbrahim Saraçoğlu Limonlu Su Nasıl Hazırlanır Yapılır?

Göbek eriten limon kürü tarif 2.

Göbek yağlarınızdan kurtulmak için bu kürü haftada iki kere tüketmelisiniz. Yarım limon suyu, 3 yemek kaşığı light yoğurt ve yarım çay kaşığı zerdeçalı karıştırıp gece yatmadan yarım saat önce yemelisiniz. Tüketeceğiniz yoğurt kürüne, isteğinize bağlı olarak yarım çay kaşığı pul biber veya zencefil de ekleyebilirsiniz.

Limonlu su önemli birçok besin açısından zengindir. Güçlü antiseptik, anti bakteriyel, yaşlanma karşıtı ve iltihap sökücü özelliklere sahip olduğu bilinmektedir. Ayrıca bağışıklığı güçlendirir, sindirimi geliştirir ve genel sağlığa iyi gelir.

Limonlu su tarifi nasıl yapılır?

Limon suyunu, klorsuz suyu ve maydanozları sapları ile beraber blenderdan geçirin. Ortaya çıkan yeşil karışımı sabahları karnınıza doyurmadan 10-15 dakika kadar önce tüketin. 15 gün boyunca düzenli olarak uyguladıktan sonra 3-4 gün mola verip bir 15 gün daha uygulayın.

İlginizi çekebilir → Sütten 25 kat fazla kalsiyum, ıspanaktan 10 kat fazla demir içeriyor! Dut yaprağının faydaları İbrahim Saraçoğlu → TIKLAYINIZ

Limonlu Su Nasıl Hazırlanır? En kolay tarifi

1 bardak suyun içine yarım limonu sıkıp için.

Limonlu Su Ne İşe Yarar Sağlığa Faydaları Nelerdir?

Limonlu su önemli birçok besin açısından zengindir. Güçlü antiseptik, anti bakteriyel, yaşlanma karşıtı ve iltihap sökücü özelliklere sahip olduğu bilinmektedir. Ayrıca bağışıklığı güçlendirir, sindirimi geliştirir ve genel sağlığa iyi gelir. Birçok hastalığın tedavisinde etkili olup enfeksiyonu önler.

Limonlu su C vitamini ve antioksidan kaynağıdır. Vücuttaki zararlı serbest radikalleri atar ve bağışıklığı güçlendirir. Aynı zamanda limonlu su kan temizleyici olarak da çalışır. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'da limonlu suyun çok faydalı olduğunu bildirmektedir.

Limonlu su; vücudu arındırma özelliğine sahiptir. Vücuttaki zararlı toksinlerin atılmasını sağlar. Gece yatmadan önce limonlu su içerek limonlu su içimenin bu faydalarına kavuşabilirsiniz.
Eğer kilo vermek istiyorsanız, günlük olarak ballı limonlu su içmelisiniz. Limon pektin lifi açısından zengin olup açlığı bastırıp uzun süre tok tutar.

Günlük olarak limonlu su tüketmek ciltte ciddi farklılıklar yapmaktadır. Kanı temizleyerek yeni kan hücre oluşumunu destekler. Aynı zamanda C vitamini içeriği antioksidan özelliği ile ciltteki kırışıklık ve lekeleri iyileştirdiği gibi serbest radikallerin zarar vermesini engeller.

Limonlu su; kalsiyum, potasyum, magnezyum, demir ve A,C,B vitaminleri içermesinin yanında pektin lif, protein ve karbonhidrat açısından da zengindir. Aynı zamanda limon sitrik asit güçlü anti bakteriyel, virüs karşıtı ve bağışıklığı güçlendiren özelliğiyle vücudu korur.

Ilık limonlu su soğuk algınlığı ve grip için mükemmel bir şifadır. Antikorların üretimini tetikleyerek mikroplara neden olan hastalıklara karşı savaşır.

Limonlu su; sağlıkli sindirim sistemi için önemli role sahiptir. Metobolizmayı hızlandırarak sindirim sistemini geliştirir, kabızlık, hazımsızlık, kusma, mide yanması ve parazitlere karşı etkilidir. Safrataşı problemini geçirir.

Limonlu suyun diğer faydası, karaciğer fonksiyonunu güçlendirmesi ve farklı işlemler için gerekli olan daha fazla enzimi üretmesi için ilgili bezleri uyarır. Karaciğer sağlığı, sağlıklı bir vücudun anahtarıdır.

Zengin bir antioksidan ve C vitamini kaynağı olan limonlu su, serbest radikallere karşı savaşır, enfeksiyon ve hastalıkların başlangıcını önler. Ayrıca kanı arındırır ve bağışıklık sistemini güçlendirir.

Limon suyunun idrar söktürücü etkisi olduğundan, idrar yolu enfeksiyonu olan kişiler içinde faydalıdır. Limon suyu artrit ve romatizmanın tedavisinde faydalıdır.
Limonlu suyun en önemli faydalarından biride, akne ve diğer cilt problemlerinin düzelmesine yardımcı olmasıdır. Cildi içeriden canlandırır ve sağlıklı bir parıltı sağlar. Ölü deriyi, kırışıklıkları ve siyah noktaları çıkarır ve ayrıca yaşlanma karşıtı özelliklere de sahiptir.

Limonlu su; C vitamini, riboflavin, B vitamini vb. Vitaminler açısından zengin bir kaynak olan turuncgilerdendir. Bu meyve ayrıca karbonhidrat, kalsiyum, fosfor ve diğer gerekli mineralleri içerir.

Günlük limonlu su obezite ve bel yağlarından kurtulmak içinde çok etkilidir.

Limonlu su; karaciğeri ve safra kesesini temizler.

Bu detoks içeriği; boğaz enfeksiyonu, bademcik sişmesi gibi diş sağlığı için çok etkilidir. Diş ağrısı, diş etlerinde şişlik, kanama ve nefes kokusunu geçirir.

Limonlu su vücudu toksinlerden ve diğer istenmeyen kimyasallardan cildi temizler. Sağlıklı saç ve tırnak gelişimi için de faydalıdır.

Limonda bulunan anti bakteriyel özellikler boğaz enfeksiyonu kaynaklı boğaz ağrısı ve bademcikproblemleri için çok etkilidir. Aslında günlük olarak her sabah limonlu ılık su tüketimi boğaz enfeksiyon riskini düşürmektedir. Hatta astım gibi solunum sistemi problemlerinde de yardımcıdır.

Limonda bulunan yüksek potasyum içeriği daha iyi bir uyku sağlar, stresi azaltır ve zihinsel gelişimi geliştirerek tansiyonu normal seviyede tutar.

Aynı zamanda limonda bulunan sitrik ve askorbik özellikler vücuttaki pH dengesini korur. Sabahları aç karnına düzenli olarak limon suyu içilmesi, ağrı ve iltihabın birincil nedenlerinden biri olan eklemlerdeki ürik asit de dahil olmak üzere vücuttaki toplam asitliğin giderilmesine yardımcı olur.

İlginizi çekebilir → Trabzon yağlısı tarifi: Trabzon yağlaması nasıl yapılır? Karadeniz pidesi Trabzon yağlısı pidesi nefis tarif → TIKLAYINIZ

Yorumlara Git

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de

Hukuk tarihinde bir ilk! Resmen başladı: Kirayı o belirleyecek…