AKİT MENÜ

Gündem

Şebnem Korur Fincancı'nın ifadesi ortaya çıktı! Böyle geri adım attı: Bilmiyordum

PKK terör örgütüne yakın bir televizyon kanalının canlı yayınında TSK'ya uydurma bilgilerle iftira atan TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı, mahkemede verdiği ifadesinde geri adım atarak, "Söz konusu haber kanalının PKK silahlı terör örgütüyle bir irtibatı olup olmadığını hekim olarak bilmiyordum." dedi.

2022-10-27 19:33:59

 Yeniakit.com.tr 

PKK yandaşı televizyon kanalının canlı yayınına katılıp, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne, "Kimyasal silah kullanıyorlar" iftirası atan Şebnem Korur Fincancı'nın ifadesi ortaya çıktı.

İfadesinde geri adım atan Fincancı'nın, "Söz konusu haber kanalının PKK silahlı terör örgütüyle bir irtibatı olup olmadığını hekim olarak bilmiyordum." dediği öğrenildi.

Yaptığı kalleşliğin arkasında duramayıp, "Bilmiyordum, İzlemiyordum" diye kıvıran Şebnem Korur Fincancı'nın ifadesi şöyle:

Ekranda görünen kulaklık ile yapmış olduğum bağlantıda ben karşıda sadece spikerin yüzünü görmekteydim.

Benim haricen bir cep telefonuyla bir görüşmem olmadı. Doğrudan Skype üzerinden bağlandım. Kapatmam suretiyle bağlantım sonlandı. Kalmış olduğum otelin odasında otelin interneti ile bu bağlantıyı sağladım.

Canlı bağlantı için arayan kişiyi tanımıyordum. Yine söz konusu yayın kuruluşunun PKK silahlı terör örgütünün irtibatlı ve geçmiş haberlerini, yayınlarını bilmiyorum. Çünkü ben hiç haber izlemeyen, hatta kendi bağlantı yaptığım programları da sonrasında izlemeyen bir insanım.

Tüm bu süreç benim için çok yorucuydu. Bu çerçevede üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum, suçsuzum.

Yorumlara Git

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası