AKİT MENÜ

Yerel

Mersin'de palet fabrikasında çıkan yangın 2 saatte söndürüldü

Mersin yangın son durumu: Mersinde hangi ilçeler yandı? Mersin neresi yaniyor? MERSİN'in Akdeniz ilçesinde palet fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yaklaşık 2 saatte söndürüldü.

2022-10-29 23:59:26

Mersin yangın son durum 

Son dakika haberine göre; Mersin'de palet fabrikasında korkutan yangın çıktı! Mersin'de palet fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı.

MERSİN'in Akdeniz ilçesinde palet fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yaklaşık 2 saatte söndürüldü. Yangın, saat 20.00 sıralarında merkez Akdeniz ilçesine bağlı Çilek Mahallesi'ndeki bir palet fabrikasında çıktı. Palet fabrikasından duman yükseldiğini gören fabrika çalışanları, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahalede bulundu. Ekiplerin çalışmalarına TOMA'lar da destek verdi.

Yangın, ekiplerin 2 saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alınırken, fabrikadaki soğutma çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.Yangının çıkış nedenin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Ne olmuştu?

Mersin'in Akdeniz ilçesine bağlı Çilek Mahallesi'ndeki palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Görevlilerin durumu bildirilmesi üzerine bölgeye Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yangının fabrikanın bitişiğindeki kömür deposu ve çevresindeki evlere sıçrama ihtimali nedeniyle çevre ilçe belediyelerine ait arazözlerle bölgeye su takviyesi yapıldı.

Öte yandan, AFAD ekipleri ve İl Emniyet Müdürlüğüne ait çok sayıda Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) da yangın söndürme çalışmalarına katıldı.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, bölgeye gelerek incelemede bulundu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlginizi çekebilir → 2022 ara tatil ne zaman? Ara tatil ne zaman, kaç gün? Kasım ara tatili ne zaman 2022-2023 MEB çalışma takvimi→ TIKLAYINIZ

Yorumlara Git

Mourinho Galatasaray karşısında ilk 11'i belirledi! Herkes Oosterwolde diyor ama ondan yıldız isme özel mesaj

Çay tiryakilerine kötü haber: Ölüme yol açıyor

TOKİ'den indirim kampanyası! Bakan Kurum detayları paylaştı

İşte Halk TV’nin ve İsmail’in gerçek yüzü! İstedikleri cevabı alamayınca bakın ne yaptılar

Yapay zeka açıkladı! Dikkat çeken sonuç: Çok şaşırtıcı bir oran ortaya çıktı…