AKİT MENÜ

Eğitim

MEB personeli ne kadar banka promosyonu alacak?

Milli Eğitim Bakanlığı ile Vakıflar Bankası arasındaki promosyon sözleşmesi revize edildi. Böylelikle personelin alacağı promosyon miktarı arttırıldı. Peki, MEB kimler ne kadar promosyon alacak? Öğretmenlere ne kadar promosyon verilecek?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in talimatıyla Vakıflar Bankası ile olan promosyon sözleşmesi güncellendi. Peki, MEB çalışanlarına banka ne kadar promosyon ödemesi yapacak?

MEB personeli ne kadar banka promosyonu alacak?

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada 3 bin lira alan bakanlık merkez teşkilatı personeline 25 bin 500 TL promosyon ödemesi yapılacağı duyuruldu.

Yapılan açıklamada, "Millî Eğitim Bakanlığı merkez teşkilatında görev yapan personelin maaş, ücret ve diğer ödemelerinin yapıldığı Vakıflar Bankası ile personel başına 3 bin TL ödenmek üzere 1 Ocak 2021'den geçerli ve üç yılı kapsayan banka promosyon anlaşması, Bakan Mahmut Özer'in talimatıyla yeniden güncellendi.

Vakıfbank Genel Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucu 31 Aralık 2023 tarihinde süresi dolacak olan maaş promosyon sözleşmesi, iki yıl ilave edilerek revize edildi. Buna göre daha önce personel başına alınan 3 bin liraya ek olarak 22 bin 500 lira daha ödenerek maaş promosyonu 25 bin 500 liraya yükseltilmiş oldu.

Vakıflar Bankası MEB şubesiyle imzalanan sözleşmeye göre banka promosyon ücretleri 16 Kasım 2022 tarihinde personelin maaş hesaplarına yatırılacak.

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı taşra teşkilatında görev yapan personeller ise bağlı bulundukları il ve ilçe millî eğitim müdürlüklerin daha önce aldıkları karar doğrultusunda sözleşme yaptıkları bankalarla çalışmalarını yürütüyor" denildi.

Yorumlara Git

Resmi tarihi açıkladılar! ABD Irak’tan çekiliyor

HÜDA PAR’dan CHP’ye had bildiren açıklama! Flaş ‘Kemalizm’ çıkışı…

Çarpıcı rapor ortaya çıktı! Trump suikastinde şok eden İran detayı

Pegasus resmen duyurdu! Seferler iptal edildi

Bakanlık ve 6 üniversiteye atama kararları Resmi Gazete’de!