AKİT MENÜ

Gündem

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden randevu uyarısı geldi

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan son dakika açıklamasında, "Çeşitli sebeplerden dolayı nüfus müdürlüklerimizdeki randevularına gelemeyecek olan vatandaşlarımız, bu randevularını iptal etmelidir. Aksi taktirde iki hafta sonra randevu verilebilecektir" denildi.

2022-10-31 11:21:08

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürüğü, sosyal medya platformu üzerinden yaptığı açıklamada, randevu alıp gelmeyen vatandaşların en erken iki hafta sonraya randevu alabileceğini duyurdu.

Müdürlüğün açıklaması şu şekilde:
"Çeşitli sebeplerden dolayı nüfus müdürlüklerimizdeki randevularına gelemeyecek olan vatandaşlarımız, diğer vatandaşlarımızın mağdur olmaması için bu randevularını iptal etmelidir. Aksi taktirde iki hafta sonra randevu verilebilecektir."

İlginizi çekebilir → Motorine zam: Litre satış fiyatı 28.53 liraya yükseldi LPG ye zam - Son dakika: Benzin fiyatları düşecek mi 2022? Akaryakıt fiyatları düşer mi? Benzin ne kadar?→  TIKLAYINIZ

İlginizi çekebilir →Doğalgaz yardım ödemeleri başladı mı, yardımı devam ediyor mu? Doğalgaz yardımı ne zaman yatacak 2022? Doğalgaz yardımı nakit mi verilecek? →  TIKLAYINIZ

Yorumlara Git

CHP ve yavrularının tek amacı! Darbe anayasasına dokundurtmayız!

Acun Ilıcalı’yı çileden çıkarttı! Bakalım cevabı ne olacak? Derbi öncesi kılıçlar çekildi…

Barbar İsrail’i her alanda boykot edelim

Lübnan’da yeni düzenleme Uçaklarda resmen yasaklandı

Dünyanın en zengini bile olsa başı dertte!