AKİT MENÜ

Siyaset

İP'li Akşener hasedinden TOGG törenine katılmadı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TOGG açılışına önceden belirlenen programını gerekçe göstererek katılmayacağını duyurmuştu. İP'li Akşener Ankara'daki Anıtkabir ziyaretinden sonra hiçbir programa katılmamasına karşın TOGG açılışının davetine de icabet etmedi. Kamuoyu Akşener'in projeyi kıskandığı yönünde değerlendirmede bulundu.

2022-10-31 20:37:50

 Yeniakit.com.tr 

29 Ekim sabahı Ankara'da Anıtkabir'e giden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TOGG açılışı için kendisine gönderilen davete, önceden belirlenen programı sebebi ile katılamayacağını duyurmuştu.

İP'li Akşener, Anıtkabir ziyaretinden sonra hiçbir programa katılmamasına karşın, aynı gün öğleden sonra Gemlik'teki TOGG açılış törenine de gitmedi.

Hasedinden gitmedi!

İP'li Yavuz Ağıralioğlu'nun da bulunduğu törene katılmayan Akşener'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geliştirilip hayata geçirilen TOGG projesini kıskandığı yorumları yapıldı.

Öte yandan Akşener'in TOGG açılış töreninde kendisine uzatılacak mikrofonlara ne diyeceğini bilemediği için organizasyona katılmadığı da düşünülüyor. Zira İP'li Ağıralioğlu, TOGG töreninde gazetecilerin sorularına, yarım ağızla da olsa yerli ve milli otomobil projesini öven sözler ile karşılık vererek dikkat çekmişti.

Engellenen Erbakan Hoca'nın talebesine nasip oldu!

6+1'li ittifak her ne kadar TOGG projesini kıskansa da yerli otomobil, engellenen merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın talebesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a nasip oldu.

Yorumlara Git

Gerilim büyüyor! Ürdün ve Mısır da savaşa girebilir

Araç sahipleri dikkat! Zam geliyor

Cumhurbaşkanı imzaladı! Bu fakülteler kapatıldı

Emeklilerin banka hesapları inceleniyor mu? Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama geldi

Ne siber saldırısı? Resmen sivillere yönelik bir vahşet!