AKİT MENÜ

Siyaset

Meral Akşener Kemal Kılıçdaroğlu ile Hüseyin Baş'ı görüştü!

İP Sözcüsü Kürşad Zorlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş'ın 6'lı masaya katılması için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile telefonda görüştüğünü açıkladı.

2022-10-31 23:53:32

 Yeniakit.com.tr 

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş'ı parti genel merkezinde ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Baş'ın 6'yı masaya katılması için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiği öğrenildi.

Gelişmeye ilişkin açıklamada bulunan İP Sözcüsü Kürşad Zorlu, "Sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi, bu konuda hem bilgi verdi, hem istişare ettiler. Şu ana kadar bir problem yok." dedi.

6'lı masa toplantısında karar verecekler

6'lı masanın Kasım ayındaki toplantısına işaret eden İP'li Zorlu, şöyle devam etti:

14 Kasım’da 6'lı masa toplantısında bu konu gündeme gelecek. Sayın genel başkanımız, diğer liderin burada yer alma arzusunu, bunun 6'lı masa ve milletimiz için ne anlama geldiği yönündeki kanaat ve düşüncelerini aktaracak. Oradan çıkacak sonuçla birlikte, liderler hep birlikte karar verecek. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Genel başkanımız büyük bir şeffaflık, hassasiyet ve özen içerisinde bu süreci yürütüyor.

Yorumlara Git

20 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

Bu köpeklere hala dur diyen yok! Saldırı anı kamerada

20 Eylül 1238: Mahmûd B. Ahmed Nâsîrî'nin vefatı (Alim)

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş