AKİT MENÜ

Gündem

Cihan Kolivar’ı rezil edecek sözler! "Aptal"a "Mustafa Kemal ve İsmet İnönü" tokadı

Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, Türk milletine "aptal" diyerek hakaret eden Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar hakkında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

This browser does not support the video element.

Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar, katıldığı bir televizyon programında Türk halkına alenen hakaret etti.

Skandal açıklamalarda bulunan Kolivar, "Ekmek aptal toplumların temel gıda maddesidir. Bizim toplum ekmek ile doyduğu için böyle 20 senedir başında yöneticiler duruyor'' dedi.

Türk milletine hakaret edip AK Parti hükümetine nefret kusan Kolivar'ın küstah sözleri Akit TV'de Murat Alan'ın sunumu ve Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu'nun yorumlarıyla ekranlara gelen Manşetlerin Dili'nde masaya yatırıldı.

AK Parti hükümetinin 20 yıldır ülkeyi yönetme başarısını hazmedemeyip milleti "aptal" olarak nitelendiren Kolivar'ın geçmişte yaptığı açıklamalara bakıldığında gerçekten "sorunlu bir kişi" olduğunu belirten Karahasanoğlu, Mustafa Kemal'in 15 yıl, İsmet İnönü'nün ise 12 yıl boyunca Türkiye'yi seçimsiz bir şekilde yönettiğini hatırlatarak "O yıllar için de aynı tespitleri yapıyor mu bu Cihan Kolivar?" diye sordu.

 

Yorumlara Git

İdam sorusu Devlet Bahçeli'yi çileden çıkarttı: Böyle sapık ve yanlış sorularla...

Rusya'dan beklenmedik hamle! Rus basınından flaş iddia: Türk bankaları Rusya’dan çekiliyor!

Mansur Yavaş’tan muhalefete bomba çıkış! CHP’den ayrılacak mı?

Yavuz Ağıralioğlu’nun ekibinden şaşırtan ziyaret! Patrik Barthelomeos'a başvuran sözde 'milliyetçi' parti kadrosu

Bayraktar TB2 SİHA'lara karşı ABD'den İHA almışlardı! İHA denize düştü, siparişleri iptal edebilirler