AKİT MENÜ

Medya

Halk TV'de Bakan Soylu için skandal ifadeler: İçeride görme ihtimalimiz olabilir!

CHP'nin fonladığı Halk TV'de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun davası üzerinden 'siyasi yasak' algısı yapılan Sözüm Var programında Şirin Payzın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu için skandal ifadeler kullandı.

2022-11-10 01:41:11

This browser does not support the video element.

 yeniakit.com.tr 

Halk TV’de Şirin Payzın’ın sunduğu Sözüm Var programında konuklar gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Mahkeme kararıyla bir kişinin siyasi hayatının bitirilemeyeceğine ilişkin, yıllar önce okuduğu şiir yüzünden yargılanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaşadığı olay, somut bir örnek olarak hafızalardaki yerini korurken, İmamoğlu için algı operasyonuna girişen muhalif kanallar adeta milletin aklıyla alay ediyor.

İmamoğlu için 'siyasi yasak' provokasyonu

CHP'den aldığı fonun hakkını veren Halk TV, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı dava üzerinden ‘siyasi yasak’ propagandasına soyundu. İmamoğlu'nun davası hakkında yorumda bulunan Avukat Turgut Kazan’ın konuşması sırasında ise daha vahim bir olay yaşandı.

Şirin Payzın'dan Soylu için skandal ifadeler

Programda cumhurbaşkanının değişmesi ihtimali gündeme getirilince Şirin Payzın, terör örgütleriyle cansiperane bir şekilde mücadele eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef aldı.

Payzın, "Süleyman Soylu'yu cezalandırılmış şekilde içeride görme ihtimalimiz olabilir." ifadelerini kullandı. Payzın'ın canlı yayında söylediği skandal sözlere konuklar hep birlikte katıla katıla güldü.

Yorumlara Git

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun

Türkiye yeni güne dev operasyonla uyandı! Tam 23 ilde yapıldı

Siber güvenlik için Türkiye harekete geçti! Konu Ekim ayında mecliste

Türkiye'ye gündeme oturacak savunma sanayi teklifi

Robot Sophia CHP’ye pahalıya patladı