AKİT MENÜ

Gündem

LGBT’li sapkınların son hedefi Kur’an

Siyonist ve emperyalistlerin desteklediği LGBT lobisi, İslam’a ve mukaddes değerlerimize saldırılarına bir yenisini ekledi. Daha önce Müslümanların kıblesi Kâbe’yi eşcinsel sapkınların paçavralarıyla betimleyen PixelHelper adlı masonik organizasyon şimdi de Kur’an-ı Kerim’i hedef aldı. Avrupa’daki sapkın homolara destek veren PixelHelper adlı şer yuvası, kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in yerine kendi yazdıkları safsata olan LGBT+ Kur’an hazırlayarak, büyük bir alçaklığa daha imza attı.

Sebahattin Ayan  İstanbul

Küresel sapkınlık LGBT, başta ABD ve Alman vakıfları vasıtasıyla fonladığı STK’larla toplumlar üzerinde adeta terör estiriyor.

Siyonist ve emperyalistlerin desteklediği sapkın LGBT lobisi İslam’a ve mukaddes değerlerimize yaptığı saldırıların dozunu her geçen gün artırıyor. Daha önce Müslümanların kıblesi Kâbe’yi eşcinsel sapkınların paçavralarıyla betimleyen PixelHelper adlı masonik organizasyon son olarak mukaddes kitabımız Kur’an-ı Kerim’i hedef tahtasına oturttu.

Kendilerine PixelHelper ismini veren masonik grup, İslam’ın kutsallarını LGBTİ bayrağıyla işleyip, eşcinsellik propagandası yapıyor. Kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’de geçen ve Yüce Allah’ın merhametini ve affediciliğini öne çıkaran sözleri, kendi safsatalarıyla birleştirip LGBT+Kur’an ismiyle piyasaya sürüp büyük bir alçaklığa imza attılar.

Böyle özgürlük yere batsın

Dinlerarası diyalog safsatası kapsamında sözde Müslüman eşcinsellerle yürütülen İslam’a hakaret projesine başta terörist İsrail ve LGBT sapkınlarını fonlayan derneklerin merkez üssü Almanya’nın yanı sıra masonlar da destek veriyor.

Kendilerini masonik ideallerden ilham alan azınlıklar ve insan hakları için uluslararası kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olarak betimleyen PixelHelper, yaptıkları sapkın LGBTİ propagandasının her halinin düşünce özgürlüğü olduğu savunarak küstah bir tutum sergiliyorlar.

Almanya Kassel’de düzenlenen Documante Modern Sergisi’nde İslam’ı ve Müslümanları hedef alan LGBTİ tasarımlarını ziyarete açan PixelHelper, Alman polisi koruması eşliğinde sapkınlığının propagandasını yapmıştı. E-ticaret platformu “amazon” da sapkın masonikler tarafından hazırlanan LGBT+ Kur’an satışına üzerinden satışına izin vererek ihanete aracılık ediyor.

Yorumlara Git

İsrail’den F-35’le korkunç saldırı! Hizbullah’ın üst düzey komutanları öldü

Aselsan’ın ürettiği yerli telefonun önünü kesen Türk bakın kimmiş! Şu an hak ettiği yerde

“Bu utancı kaldır, kaldırabilirsen…” Cihat Yaycı Paşa’dan Yunan hadsizliğine sert tepki

Ali Koç da mı, "Yaşa Portekiz"ci! Fenerbahçe taraftarı çileden çıktı: Bu rezilliğe son verin

Türkiye, İsrail’le ticarete devam ediyor mu? DMM'den net açıklama geldi