AKİT MENÜ

Spor

Alex de Souza rüyası erken sona erdi!

Fenerbahçe'nin efsane 10 numarası geçtiğimiz günlerde 'Yuvama dönüyorum' açıklaması yapmıştı. Alex'in Türkiye'ye gelme nedeni ise belli oldu... Tüm Fenerbahçeliler ise kulüpte görev almasını beklerken bu kararla büyük şok yaşadı.

Fenerbahçe'nin efsanesi Alex de Souza geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımda “Yuvama dönüyorum” diyerek Türkiye'ye geleceğini belirtmişti. Alex de Souza'nın Türkiye'ye geliş sebebi ise ortaya çıktı.

Akşam'a göre; Fenerbahçe'nin unutulmaz futbolcusu Alex de Souza Türkiye'ye geliyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşım yapan Alex de Souza'nın Türkiye'ye geliş sebebi de belli oldu.

Fenerbahçe'nin heykeli dikilen efsanesi Brezilyalı Alex de Souza'nın önceki gün Türk bayrağı kullanarak yaptığı "Yuvama dönüyorum" paylaşımı taraftarı heyecanlandırdı. Birçok kişi Alex de Souza'nın Fenerbahçe'de göreve başlayacağını düşündü.

Alex de Souza'nın sarı lacivertlilere transferinde büyük rol oynayan Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Hakan Bilal Kutlualp, paylaşımın nedenini Brezilyalı yıldıza sordu.

Alex de Souza, Kutlualp'e şu yanıtı verdi:

"Bir reklam işi için Türkiye'yi ziyaret edeceğim ve burada eski arkadaşlarımla buluşacağım."

Alex de Souza, teknik direktörlük kariyerine Sao Paulo'nun 20 Yaş Altı Takımı'yla başladı. 45 yaşındaki Alex de Souza, bu sezon için Brezilya Serie B ekiplerinden Avai ile anlaşma sağladı.

Yorumlara Git

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de

Hukuk tarihinde bir ilk! Resmen başladı: Kirayı o belirleyecek…

Bayraktar TB2 o ülkeye yardımına koştu!

Yaralı taşıyan ambulansa yol vermeyen kamyon sürücüsüne şaka gibi ceza! Çileden çıkmamak elde değil