AKİT MENÜ

Siyaset

Nilüfer Belediyesi'nden dalga geçer gibi "LGBT" savunması!

LGBT'li sapkınlara yönelik atölye açıldığının ortaya çıkmasından sonra dalga geçer gibi bir savunma yapan Nilüfer Belediyesi, "Atölye belediyemize değil belediyemizin birimlerine ait." dedi.

2022-12-02 23:47:00

 Yeniakit.com.tr 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşcinsel sapkınlara yönelik kanuni güvence vaadi, ilk olarak Bursa Nilüfer Belediyesi'nde karşılık gördü.

CHP'li Nilüfer Belediyesi, LGBT'li sapkınlar için dayanışma merkezi kurdu.

Belediye tarafından "Toplumsal Cinsiyet Atölyesi" çalışmaları kapsamında yapılan duyuruda, "LGBTİ+ bireylere (lezbiyen, gey, biseksüel, trans, interseks) hizmet vermesi yönü ile Türkiye’de bir belediye bünyesinde kurulan ilk dayanışma merkezi olma özelliğini taşımaktadır." ifadeleri yer aldı.

İçişleri Bakanlığı, CHP’li Nilüfer Belediyesi’nin LGBTİ için özel dayanışma merkezi açması nedeniyle ön inceleme başlatıldığını duyurdu.

Dalga geçer gibi açıklama! "Bizim değil birimlerimizin çalışması"

Nilüfer Belediyesi’nden ise konuyla ilgili dalga geçer gibi bir açıklama geldi.

"Nilüfer Belediyesi’nin LGBTİ için özel merkez kurduğuna yönelik haberler gerçeği yansıtmıyor” denilen açıklamada, "Nilüfer Belediyesi’nin LGBT bireylere özel herhangi bir merkezi yoktur" ifadeleri kullanılırken, atölyenin belediyeye bağlı birimlerin organizesi olduğu aktarıldı:

"Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Nilüfer Gençlik Evi’nde gençlere yönelik Toplumsal Cinsiyet Atölyesi organize ediliyor."

 

Yorumlara Git

Kılıçdaroğlu inkar etti, Ümit Özdağ o belgeleri paylaştı!

Beyaz Saray açıkladı! ABD’nin Lübnan saldırılarında parmağı var mı?

Felaketin yaşandığı Polonya’da Bayraktar SİHA’lara kritik görev

Elon Musk’ın X’i Brezilya’da erişim engelini kısmi olarak deldi

Elektrikli otobüs için çığır açan batarya teknolojisi!