AKİT MENÜ

Siyaset

Sosyal medyayı salladı... İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na adaylık göndermesi

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin vizyon belgesini açıklamasının ardından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. İmamoğlu, programda Kılıçdaroğlu'nun söylediği Mustafa Kemal'in sözü olan "Halkın sesi Hakkın sesidir" ifadelerini tweet attı. Paylaşıma yorum yapan sosyal medya kullanıcıları İmamoğlu'nun "Halk beni istiyor ama sen aday oluyorsun" şeklinde Kılıçdaroğlu'na gönderme yaptığını ifade etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "İkinci Yüzyıla Çağrı" başlıklı toplantıda partisinin vizyon belgesini açıkladı.

Kılıçdaroğlu toplantıda "Gazi Mustafa Kemal 'Halkın sesi Hakkın sesidir.' der. Biz bunun mücadelesini veriyoruz. Bu zorba gidecek, halktan çalınan halka geri verilecek. Türkiye dünyaya rakip olmaya geliyor" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'ndan dikkat çeken paylaşım

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, toplantı sonrası sosyal medyadan yaptığı paylaşımla gündem oldu. İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nun söylediği Mustafa Kemal'in sözü olan "Halkın sesi Hakkın sesidir" şeklinde tweet atması, birçok kişi tarafından Kılıçdaroğlu'na adaylık göndermesi olarak yorumlandı.

İmamoğlu'nun paylaşımının altına yorum yapanlar, "Halk beni istiyor ama sen aday oluyorsun" şeklinde Kılıçdaroğlu'na gönderme yaptığını söyledi.

 

Yorumlara Git

ABD Türk tarımını bitirdi! CIA belgelerinde ortaya çıktı, Türkiye ayağa kalkacak

Yunanistan’dan skandal ihlal!! Bodrum'a kadar kovaladılar

Fırsatçılığın böylesi… Küçük Narin’in ismiyle yaptıkları ‘pes’ dedirtti!

Türkiye petrol ve doğalgazı bitirecek enerji kaynağı için öyle bir adım attı ki... ABD ve Almanya şok geçirecek

Galatasaray'ın yıldızından derbi öncesi olay paylaşım