AKİT MENÜ

Medya

Herkes şaşkın 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmacısı Batu Alıcı milyonluk soruyu açtırdı! Sorunun cevabı şok etti!

11 Aralık gecesine ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışması damga vurdu. Tüm Türkiye'yi ekran başına kilitleyen ATV'nin sevilen programı Kim Milyoner Olmak İster'de beklenen gün geldi. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 1 milyon TL değerinde olan soru şaşkına uğrattı. Herkesin bildiği gibi geçtiğimiz hafta Batu Alıcı yarıştı. 3 sene sonra ilk kez bir yarışmacı milyonluk soruyu açtırmayı başardı. Şimdilik 20 yaşında olan Batu Alıcı izleyicinin büyük dikkatini çekti. Peki Kim Milyoner Olmak İster Batu Alıcı kimdir, kaç yaşında, nereli? 11 Aralık 2022 1 milyonluk soru ne? Batu Alıcı kazandı mı, ne kadar, kaç TL kazandı? Batu Alıcı son kararım diyerek 1 milyonluk soruya cevap vermedi.

2022-12-11 22:39:14

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 3 senenin sonrasında Pazar akşamı bir ilk yaşandı. Batu Alıcı isimli üniversite öğrencisi genç yarışmacı Batu Alıcı, 1 milyonluk soruyu görme talihi elde etti. İşte kim milyoner olmak ister milyonluk soru...

'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmacısı Batu Alıcı son kararım diyerek 1 milyonluk soruya cevap vermedi. Ve 400 bin TL ile yarışmadan ayrıldı.

11 Aralık Kim Milyoner Olmak İster 1 milyon TL’lik soru

Soru: Hangisi Dede Korkut hikayelerindeki karakterlerden biri değildir?

A: Bala Hatun

B: Banu Çiçek

C: Bamsı Beyrek

D: Bayındır Han

Doğru cevap: A

Türkiye genelinde 404'üncü olan Alıcı, Kenan İmirzalıoğlu’nun da övgülerinden nasibini aldı. İmirzalıoğlu, "Tebrik ederim Batu. Hem çok yakışıklısın, hem zekisin hem çalışkansın demek ki" diyerek hayranlığını ifade etti.

BATU'DAN AÇIKLAMA: BEKLEMEK ZORDU

Batu yaptığı açıklamada, "Bir şeylere göz gezdirdim. Daha önce yaşanmış büyük depremle bak demişti bir arkadaşım. Neye bakacağımı da bilemedim. Bir haftayı geçirmek zor oldu. Bir sürü mesaj geliyor. Beklemek zordu gerçekten. Plan aslında çok düşüneceğim gerçekten. Şık elemeye çalışacağım. İlk önce etraflıca düşüneceğim. Çok heyecanlı ve mutluyum. " dedi.

Kim Milyoner Olmak İster Batu Alıcı kimdir?

Kim Milyoner Olmak İster’e katılarak 3 sene sonra 1 milyon değerindeki soruyu gören Batu Alıcı, Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğrencisidir. 20 yaşında ve aslen Bursalı olan yarışmacının babası makine mühendisi, annesiyse tekstil mühendisidir. 2020’de girdiği üniversite sınavında 404. olmuş. Batu Alıcı sosyal medyada da yoğun ilgi gördü. "batualiici" kullanıcı adıyla Instagram'da yer alan Batu Alıcı kısa süre içerisinde binlerce takipçi kazandı.

Dede Korkut kimdir? Kısaca yaşamı ile ilgili detaylar

Dede Korkut, geçmişten şu zamana kadar yaygın hikayeleri ile her zaman oldukça ciddiye alınır.

Dede Korkut’un yaşamı, kültürümüzün temellerini gözlemleyebilmek adına ehemmiyet arz etmektedir. Kendisine ait olan özlü sözler ile her dönem eğitim materyallerinde yer alan Dede Korkut, düğünler, kız isteme gibi toplumsal uygulamaların uygulanmasında ise mühim bir etken olmuştur.

Yorumlara Git

İslam Memiş elinde 1 lirası bile olanları uyardı! 12 bin seviyesine çıkacak, uçup gidecek

İflas ettiği söylenen Türkiye'nin 63 yıllık otobüs isyan etti: İflas etmedik, buna son verin

Koç Grubu şirketi tarandı! Mermi yağmuruna tuttular

İsrail’den F-35’le korkunç saldırı! Hizbullah’ın üst düzey komutanları öldü

Aselsan’ın ürettiği yerli telefonun önünü kesen Türk bakın kimmiş! Şu an hak ettiği yerde