AKİT MENÜ

Gündem

Erdoğan açıkladı! Suriye’ye kara harekatı olacak mı?

Milyonlarca insan Suriye’ye yapılacak olan kara harekatının olup olmayacağını merakla bekliyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkmenistan ziyareti öncesi bu sorunun yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkmenistan ziyareti öncesi açıklamalarda bulundu. 'Suriye'ye kara harekatı olacak mı?' sorusuna yanıt veren Erdoğan, "Suriye'nin kuzeyinde zaman zaman topraklarımıza karşı yapılan saldırılara sessiz kalmamız mümkün değil bunu uyarıp, hatırlatıyoruz. Bu konuda asla taviz veremeyiz" ifadelerini kullandı.

Sessiz kalmamız mümkün değil

Erdoğan’dan ’Suriye’ye kara harekatı’ mesajı: Sessiz kalmamız mümkün değil.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Devlet Başkanları Birinci Zirvesi'ne katılmak üzere gideceği Türkmenistan'a hareketi öncesi Esenboğa Havalimanı'nda basın toplantısı düzenledi.

Türkmenistan Devlet Başkanı Serdar Berdimuhamedov'un ev sahipliğinde Avaza'daki zirve için yola çıkacağını anımsatan Erdoğan, Dışişleri bakanlarının ön hazırlıkları tamamlamalarının ardından devlet başkanları olarak yeni bir işbirliği formatını daha başlattıklarını belirtti.

Yorumlara Git

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun