AKİT MENÜ

Medya

Yav bi git işine oğlum! Hayatın palavra Deniz Zeyrek

CHP amigosu Deniz Zeyrek, Yüksek Seçim Kurulu üyelerine hakaret eden Ekrem İmamoğlu'nu kahramanlaştırmak için yine en iyi bildiği işi yapıp hayal dünyasını kaleme döktü.

CHP amigosu Deniz Zeyrek, Yüksek Seçim Kurulu üyelerine hakaret eden Ekrem İmamoğlu'nu kahramanlaştırmak için yine en iyi bildiği işi yapıp hayal dünyasını kaleme döktü. Sözcü'de köşe dolduran Zeyrek, aynı nakaratları tekrarladığı yazısında şunları kaydetti:

"Soruyorum size: Bu tablo ortadayken, yargı camiası ve yönetimi uzun süredir iktidar partilerinin referanslarıyla şekilleniyorken “yargıya müdahale” suçunu kim işlemiş oluyor? Yargı kararlarıyla bedel ödettirilmek istenen muhalefet mi yoksa tayinle, medya operasyonlarıyla hakimleri köşeye sıkıştırmaya çalışan iktidar mı? O yüzden bugün sayın iktidar mensuplarına “önden buyurun” diyorum. Yargı bağımsızlığı sizin için kıymetliyse lütfen siz önden buyurun. Elinizi yargıçların üzerinden çekin. HSK kararlarıyla, medya operasyonlarıyla istediğiniz kararları çıkarmaya çalışmayın! Böylece milletin vicdanını yaralayan yargı kararları çıktığında “Biz yapmadık yargı yaptı” diye savunmaya geçmek zorunda kalmazsınız!"

 

Yorumlara Git

Fırsatçılığın böylesi… Küçük Narin’in ismiyle yaptıkları ‘pes’ dedirtti!

Türkiye petrol ve doğalgazı bitirecek enerji kaynağı için öyle bir adım attı ki... ABD ve Almanya şok geçirecek

Galatasaray'ın yıldızından derbi öncesi olay paylaşım

İBB'den skandal dava! Hükümet indirim yapmıştı ama...

Galatasaray'da Mourinho krizi çıkabilir! Gözler Okan Buruk’ta: Böylesi olmamıştı gerçekten…