AKİT MENÜ

Otomotiv

Araç alacaklar dikkat! Hyundai Kona yepyeni tasarımı ile geliyor: Yeni Hyundai Kona artık daha büyük

Hyundai Kona, Hyundai'nin B-SUV segmentinde yer alan modeli: Hyundai, yeni nesil Kona'nın dış tasarımını resmen tanıttı. Araç alacaklar ve yeni araba almak isteyenler, yeni nesil Kona, tamamen yeni bir altyapıya sahip olacak ve fütüristik bir tasarıma sahip olacak. Bu modelin ise büyük ilgi göreceği belirtiliyor sebebi ise büyük olması. Milyonlarca araç sahibi, akaryakıt fiyatları, matrah düzenlemesi dışında yeni araçların haberlerini, yeni modelleri takip ediyor. Yeni model çarpıcı dizayn ögeleri ile dikkatleri üzerine çekecek gibi.

2022-12-20 23:18:22

Ayrıca, Kona, tamamen elektrikli, hibrit ve içten yanmalı motor seçenekleriyle de sunulacak. Ön bölümde ince gündüz farları ve tamponun her iki kenarına yerleştirilen aydınlatma grubu ile dikkat çeken Kona, çıkıntılı çamurluklarıyla da SUV karakterini öne çıkarıyor. Hemen belirtelim Türkiye'de satın alabileceğiniz en ucuz elektrikli otomobil modellerinden biri olan Hyundai Konadır.

Arka bölümde ise sade ama şık tasarım devam ederken, ince stop lambalarında kullanılan yeni Parametrik Piksel teknolojisi de güzel bir görüntü sunuyor.

Kona, 4,355 metrelik uzunluğu ile iç mekanda daha fazla yaşam alanı sunarken, genişliği de önceki nesle göre 25 milimetre artmıştır. Dingil mesafesi de 60 milimetre artmıştır. İç mekanda da yenilikçi olacak olan Kona, çift ekran düzenine sahip olacak. 12,3 inçlik dijital gösterge ve bilgi-eğlence sistemi ekranı kokpitte en çok dikkat çeken unsurlardan biri olacak.

Kona, elektrikli araçlar için özel olarak geliştirilen bir platform üzerinde yer alacak, ancak hibrit ve benzinli versiyonlara da sahip olacak. akdeniztelgraf'a göre: Ayrıca, sportif bir görünüm arayanlar için N Line donanım seviyesi de sunulacak. Hyundai'nin yeni nesil modellerinde kullandığı tasarım dilini direkt olarak yansıtan model, Staria'ya bir hayli benzeyen bir yüze sahip. Bu benzerliğin en belirgin özelliği de kaput boyunca uzanan ışık barı olmuş. Far takımları ise aracın iki köşesine konumlanmış durumda. Yeni Kona, 4.355 milimetrelik uzunluğu ile boyutlarında da yaklaşık 150 mm kadar bir değişim yaşamış. Bu boy değişimi aks aralığına yaklaşık 60 mm olarak yansıyor. 

B-SUV modeli KONA'nın yeni neslini tanıtan ilk görselleri yayınladı.

Kısacası, benzinli motor tipindeki tasarım da elektrikli modelleri anımsatıyor. Yeni Kona'nın tasarım özelliklerine bakıldığında pürüzsüz ve aerodinamik bir ambiyans dikkat çekiyor. Özellikle EV varyantında zirveye çıkan düz çizgi halindeki LED gündüz farları ve tamponun her iki köşesine yerleştirilen farlar, otomobilin karakteristik özelliğini vurguluyor. Ayrıca, Kona'nın bu yeni nesil Parametrik Piksel özelliği, Hyundai'nin popüler elektrikli araç serisinin farkındalığını gözler önüne seriyor.

Merak edenler için: Hyundai KONA Elektrik şimdi Türkiye'de

Hyundai Assan, dünyanın seri üretim ilk B-SUV modeli olan KONA EV’yi Türk tüketicisiyle buluşturdu.

Merakla beklenen Hyundai KONA Elektrik, müşterileri için üstün fırsatlar sunan Hyundai Assan, ilk 5 bakım için bir ücret talep etmiyor. Araçlarını ev veya iş yerlerinde şarj etmek isteyen kullanıcılar için wallbox (şarj ünitesi) de hediye eden Hyundai Assan, ayrıca 250 dk’lık e-şarj kartını da ücretsiz olarak veriyor. Üstün avantajlarına servis tarafında da devam eden Hyundai Assan, yüksek voltajlı bataryaları 8 yıl ya da 160.000 km’ye kadar garanti kapsamında bulunduruyor.

KONA Elektrik kullanıcıları, 1 yıl boyunca ücretsiz yol yardımı hizmetinden de faydalanabilecek.KONA Elektrik için lansmana özel fiyatlarHyundai Assan, iki farklı donanım ve motor seçeneğine sahip KONA Elektrik’i lansmana özel fiyatlarla satışa sunuyor. KONA Elektrik Progressive 100 kW 487.000 TL, KONA Elektrik Progressive 150 kW ise 734.000 TL’ye satılıyor.

Yorumlara Git

Sözcü’yü dansöze çevirdiler! Instagram’ın borazanı olursan böyle rezil olursun

Türkiye tarihinde böylesi olmamıştı! Selçuk Bayraktar müthiş rakamı verdi

Kamala Harris ABD'yi karıştırdı! "Çekinmem vururum"

Ajanslar son dakika geçiyor! İsrail vuruldu

Cihat Yaycı Paşa uyarıyor! Yunanistan şimdi de Gökçeada'ya göz dikti!