AKİT MENÜ

Siyaset

Sedat Peker'i referans alıp güle oynaya hakaret etmişlerdi! Zafer Partili yöneticilere "yerli ve milli Escobar" cezası

Firari mafya elebaşısı Sedat Peker'i referans alıp, şehre astıkları pankartlarla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya "yerli Escobar" hakaretinde bulunan Zafer Partili yöneticiler para cezasına çarptırıldı. Güle oynaya hakaret etmekten geri durmayan Zafer Partililer, cezayı yedikten sonra "bağımsız yargı" çığırtkanlığına başladı.

2022-12-27 02:27:44

 Yeniakit.com.tr 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya "yerli Escobar" hakaretinde bulunan Zafer Partililer hakkında karar verildi.

“Yerli ve Milli Escobar” yazılı pankart sonrası açılan davada Malatya 7. Asliye Mahkemesi, Zafer Partisi Malatya İl başkanı Turgut Şahin ve iki il başkan yardımcısına Süleyman Soylu’ya ‘hakaret’ etmeleri sebebi ile para cezası verdi.

Cezayı yiyince çığırtkanlık yaptılar!

Malatya 7. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada “Yerli ve Milli Escobar” yazılı pankartla "kamu görevlisine alenen hakaret" suçunu işlediklerinde gerekçesiyle Turgut Şahin ve yardımcıları Baki Üstün ve Musa Osmanoğlu'na 5 bin 300 lira adli para cezası verilmesi kararlaştırıldı.

Hakaret etmeyi kendilerine özgürlük sayan Zafer Partisi Malatya İl Başkanı Turgut Şahin cezayı değerlendirirken "bağımsız yargı" çığırtkanlığı yaptı:

Çok üzgün ve sinirliyim! Siyaset eli ile Türkiye Cumhuriyeti devletinde hukukun düştüğü hali görüyor musunuz. Bu karar skandal. Uyuşturucu ile mücadele etmek amacıyla astığımız pankartta hiçbir isim ve emare olmamasına rağmen İçişleri Bakanlığı’nın şikayeti üzerine ceza vermiş olmak için ceza verdiler. Türk milleti adına karar veren mahkemeler artık siyaset adına karar veriyor.

Yorumlara Git

AK Parti son dakika olarak duyurdu! 3 isim görevden affını istedi

Fahrettin Altun’dan ‘soykırım’ çağrısı: Bir an önce harekete geçmeliyiz!

Türkiye resmen ayağa kalktı! Rekor kırıldı

Max Kownatzki Almanya'da duyurdu: Türkiye rakipsiz

Narin'in köyü ile ilgili korkunç gerçek! 15 çocuk daha ölmüş