AKİT MENÜ

Ekonomi

Dolar ne kadar? Dolar düşüşte mı çıkışta mı? Dolar kuru:1 dolar kaç TL, kaç para? 2 Ocak 2023 Döviz Kuru - Euro kaç TL, dolar, sterlin kaç TL?

İç ve dış piyasayı etkileyen altın ve döviz kurundaki değişimler vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Dolar günü 18,72 TL'den tamamladı: Haftaya yükselişle başlayan dolar, günü 18,72 TL'den tamamladı. Dolar ve Euro'nun yanı sıra altın fiyatlarını da anlık olarak takip etmek isteyen vatandaşlar arama motorlarında 1 Dolar ne kadar? Euro, dolar, sterlin kaç TL? sorularının cevabını araştırıyor. Dolar yeni yılda yükselişine devam edecek mi? 2023 dolar yılı olur mu? internette sorgulandı. İşte 2 Ocak 2023 Döviz Kuru....

2023-01-02 19:34:20

İstanbul ve Ankara serbest piyasalarında alınıp satılan döviz türlerinin, önceki ve bugün itibarıyla alış, satış fiyatları şöyle:

Dolar-Euro-Sterlin Kaç TL?) CANLI DÖVİZ HAREKETLERİ

Dolar/TL, güne yatay seyirle başlamasının ardından;

ABD Doları: 18,71 (Alış) - 18,72 (Satış)

EURO: 20,00 (Alış) - 20,03 (Satış)

STERLİN: 22,50 (Alış) - 22,62 (Satış)

1 DOLAR = 18,73 TL

100 Dolar kaç TL?
1.871,62 Türk Lirası

Dolar düşer mi çıkar mı?

Ons altının bir yıllık getirisinin yüzde 1,2, gram altının ise yüzde 37 olduğunun altını çizen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, “Altın, dolar ve TL bazında ne yazık ki enflasyona karşı yatırımcısını koruyamadı” dedi. Gram altın fiyatlarındaki yükselişin ise yüzde 36’sının Dolar/TL’deki yükselişten kaynaklandığının altını çizdi.

“ALTIN TERCİHİ ÖNE ÇIKACAK”
“Ons bazında bakacak olursak; Fed başta olmak üzere faiz artırımlarının sınırlı olacağı beklentisi var. Öte yandan dünyadaki resesyon ve stagflasyon endişesi altın tercihini öne çıkaracak gibi duruyor” ifadelerini kullanan uzman isim ons altın için yaptığı tahminde, “2022’de gündemde olup işlemeyen jeopolitik gerginliklerin 2023’te daha etkin olması altını destekleyecektir” değerlendirmesinde bulundu.

ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU? (2 OCAK 2022 PAZARTESİ)

.

 

Yorumlara Git

Galatasaray'ın yıldızından derbi öncesi olay paylaşım

İBB'den skandal dava! Hükümet indirim yapmıştı ama...

Galatasaray'da Mourinho krizi çıkabilir! Gözler Okan Buruk’ta: Böylesi olmamıştı gerçekten…

Emekliler aman dikkat! Maaşınız kesilebilir

Milli takıma çok şey kazandırmış zaten! Şimdi de Süper Lig devine mi gelecek? Akıl tutulması bu olsa gerek…