AKİT MENÜ

İSLAM

En yeni anlamlı Cuma mesajları | 6 Ocak 2023 Cuma mesajları hadisli dualı

Cuma günleri sevdiklerinin bu anlamlı günün tebrik etmek isteyenler ‘Cuma mesajları’ konusunu araştırıyor. İşte, en anlamlı Cuma mesajları...

Mübarek Cuma günü sebebiyle pek çok kişi anlamlı, dualı mesajları araştırıyor. Bizde sizler için en güzel Cuma mesajlarını derledik...

En yeni anlamlı Cuma mesajları | 6 Ocak 2023 Cuma mesajları hadisli dualı

Rabbim birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. (Amin) Hayırlı Cumalar...

Rabbim güzel düşünüp, güzel konuşan, güzel niyet edip, güzel yaşayan ve huzura varan kullarından eylesin. Cumanız Mübarek Olsun.

İnkâr edenlere gelince; onların amelleri ıssız bir çöldeki serap gibidir. (Nur,39) Hayırlı Cumalar.

"Allah’ım! Senden Seni sevmeyi, Seni sevenleri sevmeyi ve Senin sevgine ulaştıran ameli yapmayı isterim…" (Tirmizî, "De’avât", 73)

Allah'ım... Ümidimi kaybettiğimde, senin yazdığın kaderin, hayallerimden daha güzel olduğunu hatırlat... Hayırlı Cumalar...

Tövbelerimizin de, dualarımızın da kabul olacağı bir Cuma olsun inşallah. Cumanız Mübarek Olsun.

Cennet bahçelerinin gülleri yüzünüze, bülbüllerin nameleri dilinize, Allah’ın sevgisi gönlünüze ve bu güzel günün bereketi üzerinize olsun. Hayırlı Cumalar.

Allah’ım! Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz sen merhametlilerin en merhametlisisin.

Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi sahibimiz var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.

Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah.

Bu mübarek cuma günü hürmetine evlerimizi aşsız, kalplerimizi aşksız, dillerimizi duasız, dualarımızı cevapsız bırakmasın. Hayırlı Cumalar.

Bizi yoktan var eden, varlığından haberdar eden, yaratıp imtihan eden, imtihan edip sabır veren Allah'ın müminlerini bağışlaması dileğiyle Cumanız Mübarek olsun.

Allah'ım! Seni zikretmek, nimetlerine şükretmek ve sana en güzel biçimde ibadet etmek konusunda bana yardım eyle. (İbn Huzeyme, Dua, 751)

Allahım, Seni umuyor ve Sana dua ediyorum. Beni hayırlı umutlarıma kavuştur. Günahlarımı bağışla. Senin her şeye gücün yeter.. (amin) Hayırlı Nurlu Cumalar.

‘Güldüren de O’dur, ağlatan da. Öldüren de O’dur, yaşatan da.’ (Necm, 43-44) Hayırlı Cumalar.

Bazı müminler cennete hasret yaşar. Bazı müminler de vardır ki cennet onları hasretle bekler. Cennetin hasretle beklediği müminlerden olmak duasıyla, hayırlı cumalar.

‘Neyi Feda Edersen, O Sana İhsan Edilir. Neye Kıyamazsan, Onunla Sınanırsın. Mevlana.

Allah'ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı Cumalar.

“Her derde deva Rabbim, senin için imkansız yoktur. Bu mübarek cuma gününde bizi mucizelerinden mahrum etme”

Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Hayırlı Cumalar dilerim.

 

Yorumlara Git

Medyada bilgi kirliliğine sebep olan cezasız kalmasın

Allah’tan kork Ekrem!

101 İHA birçok şehri aynı anda vurmak için havalandı! Hepsi peş peşe yere çakıldı

İsviçre'de doğdu ama... Osmanlı hayranı genç ilgi odağı oldu

Türkiye resmen ayağa kalkacak! Fenerbahçe'den flaş karar! Galatasaraylı yöneticilere su yok…