AKİT MENÜ

Kadın - Aile

Şoke eden, olay kür tarifi: Sabaha kadar cayır cayır yağ yakan kürler! Uyurken, zayıflamak için yatmadan önce yapın

Zayıflamak için gece yatmadan önce ne içmeli resmen açıklıyoruz. Zayıflamak için gece yatmadan önce neler yapılabilir? Uyurken yağ yaktıran karışım tarifi nasıl yapılır? Gece uyurken 1 kilo vermek isterseniz, yatmadan önce yağ yakan hareketler dışında duyanın şaşkın olduğu kimsenin bilmediği öyle bir tarifler geliyor ki duyanlar kulaklarına inanamıyor. İşte tarifleri veriyoruz, sabah aç karnına yağ yakan içecekler, gece yağ yakan yiyecekler, gece yağ yakımını hızlandıran en hızlı ZAYIFLATAN kür tarifleri ve yağ yakan kürler ait detaylar...

2023-01-07 14:11:59

Gece uyurken 1 kilo vermek: Gece kilo verilir mi? İyi bir uyku kilo vermenize, toksinleri atmanıza neden olacaktır. Metabolizmayı günün her saatinde aktif tutmak, gece saatlerinde de çalışmasını sağlamak uykuda kalori yakmanızı kolaylaştıracaktır. İyi bir uyku kilo vermenize, toksinleri atmanıza neden olacaktır.

Gece iç sabaha kadar yağ yak!

Gece yağ yakan hormon: Vücudumuzda bulunan yağ yakıcı hormon (leptin)'in harekete geçtiği saat aralığı gece vaktidir. Siz uyurken bu hormonun aktif olması demek yağ yakımınızın son sürat devam etmesi anlamına gelmektedir. 1 günde yağ yakmak mümkün. İşte yağ yakıcı ve metabolizma hızlandırıcı formüller....

Sabaha Kadar Cayır Cayır Yağ Yakan Kür Tarifi İçin Malzemeler

En hızlı yağ yakıcı için malzemeler;

3-4 yemek kaşığı yoğurt
1 çay kaşığı nane
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı pul biber
Yarım limon suyu

Sabaha Kadar Cayır Cayır Yağ Yakan Kür Tarifi Nasıl Yapılır?

Harika bir tarifle geldim her gece yatmadan bir saat önce bu kürü tüketelim en az üç günün sonunda mucizeyi göreceksiniz tabi ki yediklerimize ve içtiklerimize de dikkat etmemiz şart birde egzersiz takviyesi yaparsanız sonuç mükemmel deneyin ve görün derim gelelim yapılışına.

Ev yoğurdu olursa çok daha faydalı olacaktır, kasemize yoğurdu koyalım ve diğer malzemeleri ekleyelim.
Güzelce malzemelerin birbirine karışmasını sağlayalım ve afiyetle yiyelim.
Bu kürü tükettikten sonra yatana kadar en az üç bardak su içelim faydasını göreceksiniz mutlaka deneyin.
Bu kürü 15 gün yapıp 1 hafta ara verelim.

Yağ ve ödem söktürücü su olan tarifin: Pul biber en az bir kaşık yeterli olacaktır daha fazla tüketebilirseniz arttırabilirsiniz. Ödem attıran detoks suyunu gün içerisinde tüketebilirsiniz. 
NOT; hamileler emzirenler ve mide sorunu olanlar uygulamasın. 

Gece yatmadan önce zayıflamak için ne içilir?

Tarçın kürünü hazırlamak için 1 su bardağı light süt, 1 tatlı kaşığı tarçın ve biraz buzu karıştırın. Hazırladığınız bu kürü uyumadan önce tüketin. Bu kürü düzenli olarak tükettiğinizde gece boyunca metabolizmanız canlı kalıp vücut yağ yakacak ve ayrıca sabahları uykudan tok olarak kalkacaksınız.

En cok hangi hareket yağ yakar? Yatmadan önce yağ yakan hareketler

"Kilo vermeyi planlayanlar için koşmak akla gelen ilk antrenmanlar arasındadır. Koşmak kesinlikle kilo vermeye yardımcı olan en etkili egzersizlerden biridir. Koşmayı sevmeyenler için ise harika önerilerimiz var. Üstelik bu tarifler koşmaktan daha fazla kalori yakıyor!

En hızlı ZAYIFLATAN kür?

3 yemek kaşığı kadar ev yoğurdu ile yarım çay kaşığından daha az toz zencefil, zerdeçal ve toz tarçın iyice çırpılarak hazırlanan karışım, gece yatmadan bir saat önce tüketilir. Üzerine beş bardak kadar su içilmesi ile tamamlanan kür, metabolizmayı hızlandırıp yağ yakımını arttırır.

Gece yağ yakımını hızlandiran kür

Bu kürü hazırlamak için uygun bir kapta 3 yemek kaşığı ev yoğurdu, yarım çay kaşığından daha az toz zencefil, zerdeçal ve toz tarçını güzelce çırpıp karıştırın. Hazırlamış olduğunuz bu baharat kürünü gece uyumadan 1 saat önce tüketin. Bu kürün üzerine de 5 bardak su içmeniz gerekmektedir.

Sabah aç karnına yağ yakan içecekler...

YAĞLARI PARÇALAYAN 5 İÇECEK

Sabah aç karnına sirkeli su içmek yağları parçalar. Suyun ılık olmasına özen gösterin.
Maydanoz kürü ödemleri attırır.
Sabah zerdeçal çayı mideyi rahatlatır ve kalori yaktırır.
Sabah aç karnına bir bardak yeşil çay yağ yakımını hızlandırır.
Limonlu su toksin attırır.

Gece yatmadan önce zayıflama kürü

Gece kilo verdiren kür: Limon suyu, pul biber ve yoğurdu bir kase içinde iyice karıştırın. Gece uyumadan yarım saat önce tüketin. Bu karışımı tükettikten sonra kesinlikle başka hiç bir şey yememeniz gerekiyor. En az 2 hafta boyunca bunu sürdürün.

Yorumlara Git

Kamala Harris ABD'yi karıştırdı! "Çekinmem vururum"

Ajanslar son dakika geçiyor! İsrail vuruldu

Cihat Yaycı Paşa uyarıyor! Yunanistan şimdi de Gökçeada'ya göz dikti!

Çeyrek altın uçuşa geçti!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiriyor! İstifa edene tazminat hakkı