AKİT MENÜ

Siyaset

Selahattin Demirtaş'tan miting paylaşımı!

HDP'nin tutuklu Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, cezaevinden miting mesajı paylaştı. HDP'lilere miting öncesinde "Ben de orada olacağım, size bir sürprizim var" diyen Demirtaş'ın Emek ve Özgürlük İttifakı'na seçim şarkısı yazıp bestelediği öğrenildi. Mitingde Demirtaş'ın şarkısı çalınırken, Demirtaş mitnigden sonra yine Twitter mesajı paylaştı.

2023-01-15 23:53:51

 Yeniakit.com.tr 

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Emek ve Özgürlük ittifakı için şarkı bestelediği öğrenildi.

Emek ve Özgürlük İttifakı'nın İstanbul Kartal'da düzenlediği mitingde, Selahattin Demirtaş'ın yazıp bestelediği şarkı çalınırken, Gezi tutuklularının ismi okunup, terörsitbaşı Abdullah Öcalan için tecrit uygulandığı iddia edilerek özgürlüğü istendi.

Sosyal medya hesabından mitingin fotoğraflarını paylaşan Demirtaş, "Duydum ki harika bir miting olmuş. Duydum dediğim, sesiniz geldi. Bugün harikaydınız, hep öyle olacaksınız. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum değerli arkadaşlarım. Lütfen duygularınızı yazın bana, merak ediyorum." dedi.

Selahattin Demirtaş mitingden önce, "Ben de orada olacağım, size bir sürprizim var" ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlara Git

Gram altında 3. Dünya Savaşı bombası! İslam Memiş tarih verdi

CHP’li belediye O camiyi yapmayacağız! AK Parti’den açıklama “Biz Yapacağız”

‘Futbola rahatlık getirir’ diyerek duyurdular! Devrim olacak futbolda devrim… Dünya bu olayı konuşuyor!

Türkiye ile yapılan anlaşma Yunanistan'a bayram ettirdi! 'Ülkeye huzur getirdi' diyerek duyurdular

CHP ve yavrularının tek amacı! Darbe anayasasına dokundurtmayız!