AKİT MENÜ

Gündem

Devlet Bahçeli’den Ali Babacan’a sert çıkış! Bunlar bu vatanın evladı olamaz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında İHA/SİHA çıkışı ile gündeme gelen Deva Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında sert konuştu. Bahçeli, “bunlar bu vatanın evladı olamaz” dedi.

2023-01-17 13:18:21

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Grup Toplantısı'nda partililere açıklamalarda bulundu.

DEVA Genel Başkanı Babacan'ın İHA/SİHA düşmanlığını hedef alan MHP lideri Bahçeli, "Bu vatanın evladı olamaz" diyerek tepki gösterdi.

MUHALEFETE SERT TEPKİ

MHP, Cumhur İttifakı sevdalısıdır. Malum ve menfur emel sahipleri, mücadelemizi zaafa uğratmanın hesaplarını yapacaklar. Karamsarlık aşılayacaklar, Yeni taktikler geliştirecekler. Hiçbir arkadaşım böyle bir saldırıya boyun eğmemelidir.

CHP'nin başını çektiği Zillet İttifakı Türkiye'nin hedeflerini kırmak için son kozlarını oynamaktadır. Zillet İttifakı adeta Türkiye'ye silah doğrultmuştur.

BABACAN'A BAYKAR TEPKİSİ

Altay Tankı'nın yapımından korkan bir siyasetçi bu millete hizmet edemez. Kızılelma'dan, Atak helikopterlerinden kimler gocunuyorsa onlar küresel emperyalizme ruhlarını satmıştır, kimler gocunuyorsa onlar iradelerini devretmiştir. Bugün savunma sanayi sektöründe faaliyet gösteren firma sayısı iki bini geçmiştir.

Yorumlara Git

İstanbul’da peş peşe uyarılar!

Fransa Cumhurbaşkanı Macron’dan Netanyahu’ya uyarı!

Bakan Bayraktar’dan doğalgaz müjdesi!

İslam Memiş elinde 1 lirası bile olanları uyardı! 12 bin seviyesine çıkacak, uçup gidecek

İflas ettiği söylenen Türkiye'nin 63 yıllık otobüs isyan etti: İflas etmedik, buna son verin