AKİT MENÜ

Siyaset

Milletvekillerine yapmayın dedi, kendisi yaptı! Kılıçdaroğlu kendi talimatına uymadı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekilleri ve parti yetkililerine hazırladığı raporda, dini konulara değinilmemesini ve TSK'nın aleyhine konuşulmaması gerektiğini söyledi. Kendi talimatına uymayan Kılıçdaroğlu, TSK komutanlarını tehdit etti, milletvekilleri de dini konulara girerek Kılıçdaroğlu'nu takmadı.

 yeniakit.com.tr 

CHP Genel Merkezi tarafından milletvekillerine haftalık olarak gönderilen bilgilendirme raporunda, “Konuşulmaması Gerekenler ve Dikkat Edilmesi Gereken Konular” bölümünde, “Kutlama mesajlarının dışında dini konulara girilmemesi” tavsiye edildi.

Ayrıca, "Türk ordusu ve Genelkurmay Başkanlığı ile ilgili eleştirel söylemlerde bulunulmamalı." denildi. Kılıçdaroğlu kendi hazırlayıp milletvekillerine ve yetkililere kamuya açık alanlardaki konuşmalarında dikkat etmeleri gereken hususları hatırlatırken, bizzat kendisi, komutanlara "Haddinizi bilin" diyerek, kendi talimatına aykırı davrandı.

CHP'li milletvekilleri de dini konulara girilmemesi uyarısını umursamadı. Özellikle imam maaşları üzerinden rezil bir algı operasyonuna kalkışan milletvekilleri, "Kılıçdaroğlu'nu takan yok, yapmayın dediklerini herkes yaptı" yorumlarına neden oldu.

Yorumlara Git

İslam Memiş elinde 1 lirası bile olanları uyardı! 12 bin seviyesine çıkacak, uçup gidecek

İflas ettiği söylenen Türkiye'nin 63 yıllık otobüs isyan etti: İflas etmedik, buna son verin

Koç Grubu şirketi tarandı! Mermi yağmuruna tuttular

İsrail’den F-35’le korkunç saldırı! Hizbullah’ın üst düzey komutanları öldü

Aselsan’ın ürettiği yerli telefonun önünü kesen Türk bakın kimmiş! Şu an hak ettiği yerde