AKİT MENÜ

Teknoloji

Samsung Galaxy Note 6 bu tarihte geliyor

Mobil dünyasının güvenilir kaynaklarından @evleaks, Twitter hesabından Galaxy Note 6’nın çıkış tarihine açıklık getirdi.

Güncelleme Tarihi:

Galaxy Note serisi telefonları eylül başında Berlin’de düzenlenen IFA etkinliklerinde tanıtan Samsung, Galaxy Note 5 ile birlikte bu geleneği bozmuştu.

Galaxy Note 5’i 13 Ağustos’ta duyuran Samsung, Galaxy Note 6’da ise tanıtım tarihini daha erkene çekebilir; zira telefonun çıkış tarihine ilişkin ilk bilgiler gelmeye başladı.

GALAXY NOTE 6 BEKLENENDEN ÖNCE TANITILABİLİR

Shiftdelet'te yer alan habere göre, mobil dünyasının güvenilir kaynaklarından @evleaks, Twitter hesabından Galaxy Note 6’nın Amerika çıkış tarihine açıklık getirdi. Sızıntı kaynağına göre Galaxy Note 6, 15 Ağustos haftasında (15-21 Ağustos tarihleri arasında) çıkış yapacak.

Galaxy Note 6’nın ağustos ayında satışa sunulacak olması, telefonun ağustos ayının ilk günlerinde tanıtılacağı ihtimalini güçlü kılıyor. Üst seviye akıllı telefonun benzer tarih aralığında Avrupa ve ülkemizde de raflarda olması bekleniyor.

Galaxy Note 5 geçtiğimiz yıl Türkiye’de 21 Ağustos’ta operatörler aracılığıyla (çevrimiçi mağazaları), 28 Ağustos’ta ise tüm mağazalarda satışa sunulmuştu.

GALAXY NOTE 6 ÖZELLİKLER

5.8 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü Super AMOLED ekranın eşlik edeceği telefon Snapdragon 823 ve Exynos 8890 işlemcilerinden güç alacak. 6GB RAM’in kullanılacağı bildirilen Galaxy Note 6'da bu defa microSD kart desteği ve IP68 sertifikası mevcut olacak.

USB Type-C, en az 4.000 mAh kapasiteli pil, 12 megapiksel arka kamera, gelişmiş S-Pen ve BlackBerry Hub benzeri bir uygulama (Samsung Focus) Galaxy Note 6’da yer alması muhtemel diğer özellikler arasında yer alıyor.

Samsung’un ayrıca daha düşük özelliklere sahip Galaxy Note 6 Lite modeli üzerinde çalıştığı gelen haberler arasında.

Yorumlara Git

‘En iyi proje çocuk benim’ kavgası

Polisi şehit eden katilin annesi: ‘O polisin yerine keşke ben ölseydim'

Altında peş peşe zirve! Yatırımcısı sevinçten uçuyor

Mustafa Kemal’e tapıyor, ezanla dalga geçiyor! Mine Kırıkkanat’tan Diyanet’e akılalmaz iftira!

Canlı yayında bir cinayet itirafı daha: "Babamı boğarak öldürdü"