AKİT MENÜ

Gündem

Millet can derdinde komünistler tarikat!

Komünist Partisi Danışma Kurulu üyesi Fatih Yaşlı, Türkiye'nin topyekün seferber olduğu Kahramanmaraş depremi üzerinden tarikat ve cemaatlere olan düşmanlığını gündeme getirdi.

2023-02-09 17:41:30

 Yeniakit.com.tr 

Ahlaksızlıkta sınırları zorlayan komünistler, Türkiye'nin yaşadığı büyük acıda da dur durak bilmeden İslami değerlere düşmanlık güdüyor.

7.7 ve 7.6'lık deprem, Kahramanmaraş ile birlikte 10 ile yıkıcı zarar verdi. Devletin tüm yetkili kurumları, bölgeye intikal ederek arama-kurtarma çalışmalarını sürdürürken, gönüllü STK'lar ile kişi ve kurumlar da bölgede çalışmalara katkı sağlıyor.

Solcuların sürekli hedefinde olan Menzil'e, İsmailağa'ya ve İFAM'A bağlı gönüllüler de bölgeye destek olmak amacıyla giderek, arama kurtarma çalışmalarında yer alıp, depremzedelerin ihtiyaçlarına yetişmeye çalışıyor.

Komünist Partisi Danışma Kurulu üyesi Fatih Yaşlı, ise, seferberliğin sürdüğü depreme ilişkin açıklamasında, "Deprem bölgelerinde bir tane İslamcı vakıf, dernek, cemaat gördünüz mü?" diyerek, İslam'a olan kinlerinin bitmeyeceğini gözler önüne serdi.

Yorumlara Git

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de

Hukuk tarihinde bir ilk! Resmen başladı: Kirayı o belirleyecek…