AKİT MENÜ

Gündem

Deniz Akkaya Haluk Levent'in ipliğini pazara çıkardı! Dolandırdığın insanlar yayına çıkacak az kaldı!

Yıllarca dolandırıcılık davaları ile boğuşan AHBAP derneği kurucusu şarkıcı Haluk Levent’e eski manken Deniz Akkaya’dan sağlı sollu salvolar geldi.

2023-02-17 14:43:25

Eski manken Deniz Akkaya, AHBAB Derneği kurucusu Haluk Levent’in ipliğini pazara çıkardı. Eski yıllardaki dolandırıcılık davalarına atıfta bulunan Akkaya, yaptığı paylaşımlarla Haluk Levent’i zora sokacak açıklamalarda bulundu.

Kahramanmaraş depremi bahanesiyle AFAD dışında bağış toplanması tartışmalara sebep olurken, Haluk Levent'in Ahbab derneği üzerinden yaptığı kampanya için Deniz Akkaya, “iki ay öncesinde dolandırdığın insanlar yayına çıkmak için bekliyor, az kaldı hazırlan” suçlamasında bulundu.

Haluk Levent’e suçlama yönelten Deniz Akkaya, paylaşımlarının devamında, kara para aklama soruşturması kapsamında yakalanan ve Avusturya'dan ABD'ye götürülen Sezgin Baran Korkmaz'la fotoğrafı bulunan Haluk Levent'e; “Sezgin Baran Korkmaz ile el ele bir insana para teslim eden insanlar cahildir! Bu bir özel uçak fotoğrafı değil, bu geçmiş davaları değil, bu fotoğrafın açıklaması yoktur.” Dedi.

Bu paylaşımlara istinaden şarkıcı Haluk Levent’in ne diyeceği ise merak konusu oldu. Herkes, Akkaya'nın bahsettiği dolandırılan kadınların kim olduğunu merak etti.

Depremzedeler için içinde akittv'nin de olduğu 203 tv tarafından düzenlenen Tek yürek Türkiye ortak yayın programına alınmadığını iddia eden, sonrasında ise bu iddiasının yalan çıkması üzerine özür dilemek zorunda kalan Haluk Levent'in, Akkaya'nın isnatlarına vereceği cevap merak ediliyor.

Yorumlara Git

Gram altında 3. Dünya Savaşı bombası! İslam Memiş tarih verdi

CHP’li belediye O camiyi yapmayacağız! AK Parti’den açıklama “Biz Yapacağız”

‘Futbola rahatlık getirir’ diyerek duyurdular! Devrim olacak futbolda devrim… Dünya bu olayı konuşuyor!

Türkiye ile yapılan anlaşma Yunanistan'a bayram ettirdi! 'Ülkeye huzur getirdi' diyerek duyurdular

CHP ve yavrularının tek amacı! Darbe anayasasına dokundurtmayız!