AKİT MENÜ

Spor

Beşiktaş'tan bomba transferde Fabio Borini hamlesi! Beklenmedik çılgın takas planı ortaya çıktı: Yeni gelişme

Deprem sebebiyle 2 kez uzatılan ara transfer döneminde hareketlilik devam ediyor. Ara transfer döneminde Hadziahmetovic, Omar Colley, Onur Bulut ve Maxim hamlelerini yapan Beşiktaş, yeni bir yıldızı daha kadrosuna katmak için takas formülünü masaya koydu. Süper Lig'in bir diğer yıldız oyuncusu Borini için sürpriz bir hamle yaparak, yıldız oyuncusunu bu transfer için kullanmaya karar verdi.

2023-02-21 14:11:59

Beşiktaş'tan transferde Borini hamlesi! Beklenmedik takas planı...

Deprem sebebiyle 2 kez uzatılan ara transfer döneminde hareketlilik devam ediyor. Ara transfer döneminde Hadziahmetovic, Omar Colley, Onur Bulut ve Maxim hamlelerini yapan Beşiktaş, Süper Lig'in bir diğer yıldız oyuncusu Borini için sürpriz bir hamle yaparak, yıldız oyuncusunu bu transfer için kullanmaya karar verdi.

Süper Lig'de 39 puanla 4. sırada olan Beşiktaş, son maçında Sivasspor'a mağlup olurken bu hafta Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Zirve yarışında olmak isteyen Kartal, kadrosunu güçlendirmek için yeniden kolları sıvadı.

Deprem sebebiyle TFF tarafından 2 kez süresi uzatılan ara transfer döneminde hareketlilik yaşanıyor. Ara transfer döneminde ilk hamlesini Konyaspor'un yıldızı Amir Hadziahmetovic'ten yana yapan yönetim daha sonra Omar Colley ve Onur Bulut transferlerini gerçekleştirdi.

hücum bölgesine bir oyuncu takviyesi daha yapmak isteyen Şenol Güneş, Borini'nin transferi için onay verdi. Sabah'a göre; Beşiktaş yönetimi, bu sezon Süper Lig'de 20 maçta 13 gol atan Borini transferi için kolları sıvadı.

Karagümrük'te gösterdiği performansla dikkat çeken Borini, hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş'ın radarına girdi. Borini'yi Transfer etmek isteyen Beşiktaş, bu transferde takasa gitmeyi planlıyor.

İtalyan sol kanat için Fatih Karagümrük ile yaptığı pazarlıklarda rakamsal olarak anlaşmaya varamayan Beşiktaş, takas formülünü devreye soktu.

MULEKA TAKASTA KULLANILACAK

Kara Kartal, sezon başında 3.5 milyon euro bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı Jackson Muleka'yı Borini için takasta teklif etti.Tarafların bu konuda görüşmelerine devam ettiği ve Beşiktaş'ın Karagümrük'ün resmi yanıtını beklediği ifade edildi.

MULEKA'nın da takas formülüne sıcak baktığı ve daha fazla forma şansı bulacağı bir takımda oynamak istediği ifade ediliyor.

Yorumlara Git

CHP ve yavrularının tek amacı! Darbe anayasasına dokundurtmayız!

Acun Ilıcalı’yı çileden çıkarttı! Bakalım cevabı ne olacak? Derbi öncesi kılıçlar çekildi…

Barbar İsrail’i her alanda boykot edelim

Lübnan’da yeni düzenleme Uçaklarda resmen yasaklandı

Dünyanın en zengini bile olsa başı dertte!