AKİT MENÜ

Gündem

Altılı masa devriliyor mu? CHP'de olağanüstü toplantı!

İyi Parti lideri Meral Akşener’in CHP'ye yönelik sert sözlerinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu parti meclisini olağanüstü toplantıya çağırdı. Toplantıda Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığı için destek isteyeceği konuşuluyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün akşam saatlerinde daha önce deprem felaketi sebebiyle ertelenen Parti Meclisi Toplantısını yapma kararı aldığı ve CHP'li yöneticileri toplantıya davet ettiği öğrenildi.

Kılıçdaroğlu partinin desteğini alarak masadan ismi çıkmasa bile adaylığını açıklamayla ilgili destek isteyeceği yönünde iddialar bulunuyor.

Toplantının İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in FOX TV canlı yayınında CHP'ye yönelik sert sözlerinin ardından alelacele yapılması ise dikkat çekti.

Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu hakkında verilen kararlar sonrası yapılan Saraçhane buluşmasında Kılıçdaroğlu'nu aradığını ancak ulaşamadığını belirtmişti. CHP Genel Başkanının yanında bulunan kişiler için de "Gerizekalı" yakıştırmasında bulunmuştu.

Ortak aday tartışmalarına da sert bir dille değinen Akşener "Benim bilgim içinde bu masa noter görevi görmeyecek" demişti.

Akşener'den CHP'ye adaylık çıkışı: 'Bu masa noter görevi görmeyecek'Akşener'den CHP'ye adaylık çıkışı: 'Bu masa noter görevi görmeyecek'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun parti meclisi üyelerine gönderdiği 24 Şubat 2023 tarihli yazıda şu ifadeler kullanıldı:

"09 Şubat 2023 Perşembe günü toplanacağı bildirilen Parti meclis Toplantısı, ülkemizde yaşanan felaket nedeniyle ertelenmişti. 26 Şubat 2023 Pazar günü saat 13.00'te Ankara'da Parti Genel Merkezi'nde aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanacaktır.

TOPLANTI GÜNDEMİ

1: Saygı duruşu

2: Genel Başkanın Sunuşu

3: Afetle ilgili genel değerlendirmeler

4: 2023 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi hazırlık ve çalışmaları hakkında görüşme

5: Dilek ve öneriler"

Yorumlara Git

Bakan Bayraktar’dan doğalgaz müjdesi!

İslam Memiş elinde 1 lirası bile olanları uyardı! 12 bin seviyesine çıkacak, uçup gidecek

İflas ettiği söylenen Türkiye'nin 63 yıllık otobüs isyan etti: İflas etmedik, buna son verin

Koç Grubu şirketi tarandı! Mermi yağmuruna tuttular

İsrail’den F-35’le korkunç saldırı! Hizbullah’ın üst düzey komutanları öldü