AKİT MENÜ

Siyaset

Geç gelen haber! Akit yazdı Milli gazete hatırladı

Akit gazetesinin tepkilerinden sonra 28 Şubat darbesini anmayı 2 Mart'ta hatırlayan Saadet Partisi'nin Milli gazetesi, bu sefer de haberin içeriğinde AK Parti'yi hedef aldı. Haberde, "28 Şubat ile hem ülkenin önüne ket vuruldu, hem de bugünkü siyasal, ekonomik ve dış politika ortamı hazırlandı" ifadeleri kullanıldı.

2023-03-02 15:14:58

This browser does not support the video element.

 Yeniakit.com.tr 

28 Şubat darbesinin yıldönümünü anma tenezzülünde bile bulunmayan Milli Gazete gelen tepkilerin ardından 2 Mart'ta darbeyi gazetesine taşıdı.

Sürmanşetinde dün onursal başkan dediği darbeci Sabih Kanadoğlu'nun ölümünü, bugün "28 Şubat ile geldi 28 Şubat ile gitti" diyerek haberleştiren Milli Gazete, darbeyi andığı haberinin satır aralarında da AK Parti iktidarını hedef aldı.

Milli gazete haberde, "28 Şubat ile hem ülkenin önüne ket vuruldu, hem de bugünkü siyasal, ekonomik ve dış politika ortamı hazırlandı" denildi.

Akit gazetesi Milli Gazete'nin 28 Şubat'ın yıldönümünde darbeyi hatırlamayan Milli Gazete'ye böyle hatırlatmada bulunmuştu.

 

Yorumlara Git

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası