AKİT MENÜ

Gündem

Yaşananlardan geriye kalan tablo! Akşener'in sayfasında dansözlüğün fotoğrafı

Meral Akşener, "Ne kumar masasında ne de noter masasında olmayacağız" diyerek kalktığı 6'lı masaya geri döndü. Ancak Akşener'in Twitter sayfasında 'kumar masası'ndan geriye kalan dansözlüğün fotoğrafı kaldı.

Geçtiğimiz cuma günü kameraların karşısına geçen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Geldiğimiz noktada İYİ Parti kıskaca alınmıştır. Dayatmaya boyun eğmeyeceğiz. 6'lı masa artık milletin iradesini temsil etmiyor. 6'lı masa bir noter masasına dönüşmüştür" açıklamasıyla 6'lı Masa'yı resmen dağıtmıştı.

Zehir zemberek sözlerle masayı yerle bir eden Akşener, dün ABB Başkanı Mansur Yavaş ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşmesinin ardında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara'da bir otelde bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu ve Akşener'in görüşmesi, 15 dakika sürdü.

'Kumar masası'na yeniden oturdu

Akşener, "Ne kumar masasında ne de noter masasında olmayacağız" diyerek kalktığı 6'lı masadaki toplantıya katılmak için Saadet Partisi Genel Merkezi'ne geldi.

Dansözlüğün fotoğrafı kaldı

Meral Akşener'in Twitter sayfasında 3 Mart'ta 6'lı masaya yaptığı zehir zemberek sözlerin yer aldığı videonun hemen üstünde; masaya geri dönüşü sonrası yaptığı paylaşım bulunuyor. 

İşte 'kumar masası'ndan geriye kalan dansözlüğün fotoğrafı:

 

Yorumlara Git

Max Kownatzki Almanya'da duyurdu: Türkiye rakipsiz

Narin'in köyü ile ilgili korkunç gerçek! 15 çocuk daha ölmüş

Pakistan'ı vurdular! Çok sayıda asker öldü

Alman havacılık devi Türkiye'yi işaret etti: Avrupa ülkeleri harekete geçmeli

Ticaret Bakanlığından CHP'ye tokat gibi İsrail yanıtı!