AKİT MENÜ

Ekonomi

THY ‘Taç’landı

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu da THY’ye uyku seti koleksiyonu ürettikleri için mutlu olduklarını söyledi. Zorlu, “Bugüne kadar evleri taçlandırırken 10 bin metrede yatak odaları gibi orayı taçlandırmak bizim için de gurur verici” dedi. Birçok ülkeye ev tekstil ürünü sattıklarını dile getiren Zorlu, “Bugün 500 bin kişinin bunlarla yatıp kalkacak olmasını önemsiyoruz” ifadesini kullandı.

2014-05-07 22:25:29

EKONOMİ SERVİSİ -  THY ile Zorlu Grubu’nun ev tekstil firması TAÇ’ın işbirliğinde üretilen, “Sky Illusion” uyku seti koleksiyonu, uzun menzilli uçuşlarda yolcuların kullanımına sunulacak. Koleksiyon, THY yolcularına ev ortamındaki rahatlığı sunmak ve mükemmel bir uyku deneyimi yaşatmak için özel olarak tasarlandı. Türk misafirperverliğinden esinlenerek hazırlanan koleksiyonda, Türk kültürünün bir parçası olan bohça, koltuğa uyarlanabilen ebatlarda tasarlanan uyku pedi, vücudu kaplayan boyuttaki saten yorgan, standart uyku yastığı, ergonomik bel yastığı, ayak rahatlığı sağlayan terlikler yer alıyor.

BEŞ YILDIZLI EV KONFORU SUNUYORUZ

Bu hizmetin tanıtımı için dün düzenlenen toplantıya THY Genel Müdürü Temel Kotil ve Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu katıldı. Toplantıda konuşan Genel Müdür Temel Kotil, tanıtım toplantısında, yolculara 5 yıldızlı ev konforu yaşatmak için çalıştıklarını söyledi. Uzun menzilli uçuşlarda yarım milyon yolcunun bu seti kullanacağını aktaran Kotil, “Haziran ortası itibarıyla bütün uzun uçuşlarımızda, Business Class’ta bizle uçuyorsanız, size bu yeryüzünde ne kadar konfor olabilirse, bir uyku seti olarak ne kadar güzellik olabilirse, biz onu gerçekten tattıracağız” ifadesini kullandı.

3. HAVALİMANI RAHATLATACAK

İstanbul’a yapılacak 3’üncü havalimanının Türkiye’ye büyük katkılar sağlayacağını vurgulayan Kotil, “İstanbul’a yapılacak 3’üncü havalimanıyla kapasite kısıtı ortadan kalkıyor. Beş ana pist, bir de ilavesiyle 6 pist oluyor. 3 büyük terminal var. 150 milyon yolcu kapasitesine sahip. Bunlar bilinen şeyler. Belki sizin bilmediğiniz ya da az bildiğiniz bir konuya dikkati çekeyim. Aktarmayla gidenler bugün ya Dubai’yi ya da İstanbul’u merkez seçiyor. Ya da Avrupa’nın hublarını merkez seçiyorlar. Yeni havaalanı ile Asyalı taşıyıcılar İstanbul’u merkez yapacak. Yine yolcu Avrupa’ya devam edecek ama İstanbul üzerinden. Dolayısıyla uyku setlerini yalnızca Türkiye’ye gelenler değil. Avrupa’ya gidenler de deneme fırsatı bulacak. Bu güzellikleri onlar da görecekler. Sözün kısası 2020’lerde İstanbul dünya havacılığındaki en önemli merkez olacak” dedi.

Yorumlara Git

Duyunca çok şaşıracaksınız! Metal dedektörü ile 6 milyon liralık hazine buldu

İsrail Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğünü iddia etti

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Yollarını ayırdı: Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı