AKİT MENÜ

Gündem

Provokasyonları cezasız kalınca... Oğuzhan yine PINC'lik peşinde

Kahramanmaraş depreminde prim yapabilmek için sosyal medya üzerinden yalan yanlış birçok paylaşım yapan Oğuzhan Uğur'un provokasyonları cezasız kaldı. Bunu aklınca fırsat bilen Uğur, yeni tezgahını açıkladı.

2023-03-07 22:29:51

  RECEP YEŞİL  İSTANBUL  

Türkiye Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin acısını yaşıyor. 

46 bin 104 vatandaşımızın hayatını kaybettiği asrın felaketinde Oğuzhan Uğur isimli şahıs, prim yapabilmek için sosyal medya üzerinden yalan yanlış birçok paylaşım yaptı.

Uğur'un patronu olduğu Babala ekibi, Hatay'da baraj patladığı yalanıyla şehri kilitlemişti. Ayrıca söz konusu yalan nedeniyle 7 kişinin hayatını kaybettiği belirtilmişti.

Paylaşımları depremzede vatandaşlar arasında korku ve paniğe neden olan, arama kurtarma çalışmalarında aksamalara yol açan Oğuzhan Uğur'un provokasyonları cezası kaldı.

Yine PINC'lik peşinde!

Bunu aklınca fırsat bilen Uğur, yeni tezgahını açıkladı. Seçim günü “Alışılmışın çok dışında bir yayın” yapacağını söyleyen Oğuzhan Uğur her sandıktan haber alacaklarını söyledi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Uğur şu ifadeleri kullandı:

“Acı zamanlarda Babala’da nasıl kenetlenebildiğimizi tecrübe ettik. Bu bize “Seçim Özel” canlı yayını için ne kadar hazır olduğumuzu da gösterdi. Şimdiden binlerce gönüllümüz var. Her sandıktan haber alacağız. Konuklarımızın da desteğiyle alışılmışın çok dışında bir yayın olacak.”

Seçimde provokasyon peşinde mi?

On binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği deprem felaketinde ortalığı karıştıran paylaşımlarla büyük provokasyona neden olan Uğur'un açıklamaları "Türkiye'nin kaderini belirleyecek seçimlerde de provokasyon mu yapacak?" sorusunu akıllara getirdi.

 

Yorumlara Git

Robot Sophia CHP’ye pahalıya patladı

20 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

Bu köpeklere hala dur diyen yok! Saldırı anı kamerada

20 Eylül 1238: Mahmûd B. Ahmed Nâsîrî'nin vefatı (Alim)

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı