AKİT MENÜ

Siyaset

Zafer Partisi'nde deprem! 7 kurucu isim istifa etti

Zafer Partisi'nin Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu üyelerinden 7 kişi, partiden zehir zemberek açıklama ile istifa etti.

2023-03-07 23:41:12

 Yeniakit.com.tr 

Zafer Partisi Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu Üyeleri İsmail Türk, Pertev Kasarcı, Canan Çakır, Bekir Şahin, Şahin Çakır, Orhan Ergin, Ertuğrul Kalafat partideki görevlerinden istifa etti.

İstifa, yazılı açıklamayla duyurulurken sert ifadeler kullanıldı.

Ümit Özdağ'da "Tek adam hastalığı" olduğunu belirten Zafer Partililer, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

Üzülerek belirtiyoruz ki tek adamlık hastalığı milliyetçi vatansever kesimin en büyük şansızlığıdır. Bu olumsuzluklar kapsamında BİLİM, BİRLİK ve BARIŞ Mottosu ile kurduğumuz ama önce kendi içimizde birlik ve barışı oluşturamadığımız, ben değil biz olgusunu yaratamadığımız ve de tüm iyi niyetli çabalarımız, sözlü ve yazılı uyarılarımız ile sorunlar yumağını çözemediğimiz Zafer Partisi'nden 06/03/2023 tarihi itibariyle, tüm sıfatlarımızdan, kendi irademizle, istifaen ayrıldığımızı kamuoyu ile paylaşır, bugüne değin yolculuğumuzda bize eşlik eden dava arkadaşlarımız başta olmak üzere çalışma ve tanışma fırsatı bulduğumuz herkese teşekkürlerimizi sunarız. Her ne kadar ayrılıyor olsak bile mücadeleye devam eden arkadaşlarımıza da başarılar dileriz.

Yorumlara Git

Gerilim büyüyor! Ürdün ve Mısır da savaşa girebilir

Araç sahipleri dikkat! Zam geliyor

Cumhurbaşkanı imzaladı! Bu fakülteler kapatıldı

Emeklilerin banka hesapları inceleniyor mu? Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama geldi

Ne siber saldırısı? Resmen sivillere yönelik bir vahşet!