AKİT MENÜ

Gündem

Fatih Portakal'dan 6'lı masaya tepki: Biz haftalarca bunu mu aşmaya çalışacağız?

Fatih Portakal, Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığını açıklaması ve seçilmesi durumunda 7 yardımcı atayacak olmasına tepki gösterdi. Portakal, "Eğer anlaşamazsanız ne olacak? Biz haftalarca bunu mu aşmaya çalışacağız?" dedi.

Fatih Portakal, Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığını açıklaması ve seçilmesi durumunda 7 yardımcı atayacak olmasına tepki göstererek bu sistemde bir karar almak için anlaşmanın çok zor olduğunu belirtti. Portakal, "Eğer anlaşamazsanız ne olacak? Biz haftalarca bunu mu aşmaya çalışacağız?" dedi.

Portakal, 6'lı masanın iktidara gelmesi durumunda bir konu üzerinde ortak bir karar almasının çok zor olduğunu vurguladı.

Portakal, "Uzlaşıyla karar alacağız diyorlar. Peki anlaşamazsanız ne olacak? Biz haftalarca bunu mu aşmaya çalışacağız? Atamalarda, kararnamelerde mesela İstanbul Sözleşmesi sıkıntılı konulardan birisi. Saadet Partisi 'hayır' diyor, sen nasıl ikna edeceksin Saadet Partisi'ni? Kılıçdaroğlu söz veriyor 'geri getireceğiz' diye. İyi de bu nasıl gerçekleşecek? Ben şimdi bunların hepsini düşünüyorum. Pamuk ipliğine bağlı bir Millet İttifakı'ndan bahsediyoruz." dedi.

Yorumlara Git

Kahramanmaraş’ta korkunç anlar! İş makineleri bir anda toprak altında kaldı

Yiğit Bulut 'Savunma alanında çalışan bir dostuma sordum' diyerek korkutan haberi Türkiye'ye verdi

Katil İsrail’den Beyrut’a saldırı! Hizbullah’ın üst düzey komutanı öldürüldü

Bakan Hakan Fidan’dan dış politikada kararlılık vurgusu!

ABD Türk tarımını bitirdi! CIA belgelerinde ortaya çıktı, Türkiye ayağa kalkacak