AKİT MENÜ

Siyaset

Aslı Baykal'dan çok konuşulacak 6'lı Masa çıkışı: En delikanlı onlar çıktı

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, 6'lı Masa'yı yerden yere vurdu. Aslı Baykal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "En delikanlı Saadet Partisinin tabanı, gövdesi çıktı. Başka herkes sus pus" ifadelerini kullandı.

Türkiye, 2023 yılında yapılacak seçimlere adım adım ilerliyor. Seçime 2 aylık bir süre kalmışken siyasi partiler çalışmalarına hız vermiş durumda. 14 Mayıs olarak belirlenen seçim gününe kısa bir süre kalmışken Millet İttifakı sessizliğini bozdu.

Bir yıldır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına çıkaracağı adayı belirleyemeyen 6'lı masa, geçtiğimiz günlerde beklenen açıklamayı yaptı.

"Makyajlar dökülüyor"

Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, ''En delikanlı Saadet Partisinin tabanı, gövdesi çıktı. Başka herkes sus pus. Gene de bu anlamsız ittifakın yalnızca tepede ve göz boyamaya yönelik olduğu, 2 parti arasındaki gerçek ittifakı maskelediği yavaş yavaş ortaya çıkıyor, makyajlar dökülüyor'' dedi.

Paylaşımının devamında 6'lı masanın kararına karşı çıkan Haymana Mutabakatı'nın yaptığı açıklamaya yer verdi.

''Saadet partisinin tabanını, gövdesini oluşturanlar; ‘Davamız kazanacağız avuntusuyla 3-5 vekilliğe peşkeş çekilmiştir’ dedi ve Saadet Partisi yönetiminin Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına onay vermesi ile ilgili kararını tanımadığını kamuoyuna duyurdu.''

 

Yorumlara Git

Sözcü’yü dansöze çevirdiler! Instagram’ın borazanı olursan böyle rezil olursun

Türkiye tarihinde böylesi olmamıştı! Selçuk Bayraktar müthiş rakamı verdi

Kamala Harris ABD'yi karıştırdı! "Çekinmem vururum"

Ajanslar son dakika geçiyor! İsrail vuruldu

Cihat Yaycı Paşa uyarıyor! Yunanistan şimdi de Gökçeada'ya göz dikti!