AKİT MENÜ

Siyaset

Mustafa Destici'den flaş açıklama

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "İlk hedefimiz Cumhurbaşkanlığı seçimini birinci turda kazanmak" dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhur İttifakı'na mümkün olan en yüksek katkıyı sağlamak için çalışmalara devam ettiklerini belirtti.

Destici, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilerinin devam ettiğini, devletin en üst düzeydeki yetkilileriyle deprem bölgesinde vatandaşlarla birlikte olduğunu söyledi.

Bütün imkanların seferber edilerek yaraların hızla sarılmaya çalışıldığını dile getiren Destici, "Biz de BBP teşkilatlarımız, Alperen Ocakları Vakfımız ile ilk günden beri bölgede vatandaşlarımızla birlikteyiz ve tüm yaralar sarılana kadar birlikte olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

GSM şirketlerinin depremde önemli mağduriyetlere neden olduğunu ifade eden Destici, bu konunun kapsamlı şekilde araştırılması, varsa kusurların yargıya taşınması ve özellikle afet şartları dikkate alınarak çalışma esaslarının yeniden düzenlenmesi gerektiğini anlattı.

BBP'nin, 2018'den beri Cumhur İttifakı'nın bir parçası olduğunu, Cumhurbaşkanlığı seçimini ilk turda kazanma ve TBMM'de çoğunluğu sağlama hedefiyle yoluna devam ettiğini vurgulayan Destici, şöyle devam etti:

"Dün ve önceki gün Sayın Cumhurbaşkanı'mızın da bulunduğu toplantılarda, AK Parti ile heyetler halinde görüşmeler gerçekleştirdik. Cumhur İttifakı'nın alabileceği en iyi sonucu elde etmesi kadar depremden etkilenen illerimizde de seçim sürecinin sağlıklı şekilde yürütülmesi ve bu illerimizde millet iradesinin sağlıklı şekilde sandığa yansıması gibi bir sorumluluğumuz var. Parti olarak da devlet olarak da tüm hazırlıkları buna yönelik olarak sağlıklı şekilde yürütüyoruz."

BBP'nin Cumhur İttifakı çatısı altında 81 ilde seçimlere kendi amblemi ve adaylarıyla girme yönündeki kararını paylaştığını hatırlatan Destici, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Cumhur İttifakı'na mümkün olan en yüksek katkıyı sağlamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlk hedefimiz Cumhurbaşkanlığı seçimini birinci turda kazanmak olacak. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi kazanacağına yürekten inanıyorum. Seçimin ikinci ayağı olan milletvekilliği seçiminde ise hedefimiz Meclisimizde bugün olduğu gibi yine Cumhur İttifakı'nın çoğunluğu sağlaması olacak. BBP olarak buna yüksek düzeyde katkı yapacağız. İnşallah BBP daha yüksek sayıda milletvekiliyle, grupla Mecliste temsil imkanı yakalayacak. Bütün hedefimiz, gayemiz, devletimizin bekası, ülkemizin bütünlüğü, milletimizin istiklali ve istikbali. Bu yönde BBP dün olduğu gibi bugün de üzerine düşeni yapmış ve yapmaya devam edecek."

 

Yorumlara Git

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası

Adıyaman'daki deprem konutlarında Türk bayrağını yere attılar: Evlerini geri alın, yazıklar olsun