AKİT MENÜ

Siyaset

Saadet Partisi bunu yutacak mı? Cumhuriyet’ten küstah karikatür ve manşet

CHP'nin arka bahçesi Cumhuriyet paçavrasının İslam'ı ve Müslümanları hedef alan manşetine tepki gösteren Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, Saadet Partisi tabanına seslendi.

This browser does not support the video element.

Cumhuriyet paçavrası, HÜDA PAR ve Menzil Cemaati'nin Cumhur İttifakı'nı destekleme kararı alması üzerinden adeta İslam'a kin kustu. Mide bulandıran bir karikatür ve manşet yayınlayan paçavra, "Gerici tehlike büyüyor" ifadesini kullandı.

Akit TV'de Murat Alan'ın sunumu ve Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu'nun yorumlarıyla ekranlarınıza gelen Manşetlerin Dili'nde bu rezil manşet de masaya yatırıldı.

Konuya dair değerlendirmelerde bulunan Karahasanoğlu, Saadet Partisi tabanına seslenerek şunları söyledi:

Ben Saadet Partisi'ne bir çağrıda bulunayım, kadınları koruyan yasa diyerek Yeniden Refah Partisi üzerinden tartışmayı açıyor Cumhuriyet. Halbuki Saadet Partisi aile önemlidir diyerek, CHP'nin söylemlerinin dışında, Yeniden Refah Partisi'nin söylemleriyle örtüşen açıklamalar yapıyorlar. Ama Cumhuriyet Saadet'in adını anmıyor, Refah'ın adını anıyor. E Saadet Partisi de aynı şeyleri istiyor?

Dindarlara sesleniyorum, Saadet Partisi tabanına sesleniyorum; Cumhuriyet'in bu söylemine siz katılıyor musunuz, katılmıyor musunuz? "Biz Cumhuriyet gazetesiyle ittifak yapmıyoruz, CHP ile yapıyoruz" diyerek kimse kendisini avutmasın. Sonuçta CHP demek Cumhuriyet gazetesi demek.

Yorumlara Git

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de

Hukuk tarihinde bir ilk! Resmen başladı: Kirayı o belirleyecek…