AKİT MENÜ

Siyaset

Akşener rüşvetçi başkanın oğlunun nikahında bakın ne demiş!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, rüşvet ve yolsuzluk suçlarından cezaevinde tutuklu bulunan İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin'i dün gizlice ziyaret etti. Akşener'in geçtiğimiz yıl da rüşvetçi başkanın oğlunun nikah şahitliğini yaptığı ve "İnşallah Atatürk ilke ve değerlerini bilen inanan onu uygulayan evlatlar yetiştirirsiniz" dediği ortaya çıktı.

2023-03-18 18:43:06

This browser does not support the video element.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilen İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin'i geçtiğimiz gün gizlice ziyaret etti.

Özel izinle cezaevine giren Akşener, 35 dakika Ünal Çetin ile görüşürken, ziyaretin nedeninin Çetin'in birinci sıra milletvekili yapılmak istenmesi olduğu ileri sürüldü.

Rüşvetçi başkanın oğlunun nikah şahidi oldu

İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, geçtiğimiz yıl oğlu Batuhan ile gelini Cansu Tatar'ın nikahını kıymıştı. Çiftin nikah şahitliğini ise İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP'li Muharrem Erkek yaptı.

Ünal Çetin'in oğlu Batuhan Çetin'in nikah şahidi olan Akşener burada yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

"Ülkemize, devletimize, cumhuriyetimize, dinimize uygun evlatlar yetiştirirsiniz. İnşallah Atatürk ilke ve değerlerini bilen inanan onu uygulayan evlatlar yetiştirirsiniz. Çok mutlu olursunuz."

Yorumlara Git

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de

Hukuk tarihinde bir ilk! Resmen başladı: Kirayı o belirleyecek…