AKİT MENÜ

Gündem

PKK’yı gözden kaçırma algısı! Ağıralioğlu'nun istifa ettiği günde bakın ne yaptılar

Bebek katili PKK'nın siyasi uzantısı HDP, 6'lı masaya dahil oldu. Bu duruma çok sert tepki gösteren İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu partisinden istifa etti. Türkiye'de gündemin bir numarasına oturan istifanın yaşandığı gün Cumhuriyet Gazetesi, Ağıralioğlu'nun tepki gösterdiği bebek katili PKK’yı gözden kaçırma algısına girişerek HÜDA PAR'ı hedef aldı.

2023-03-29 18:48:19

This browser does not support the video element.

 RECEP YEŞİL  İSTANBUL 

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, partisinden istifa etti.

Ağıralioğlu, 10 aylık Bedirhan bebekten 15 yaşındaki Eren Bülbül'e 16 yaşındaki Yasin Börü'den öğretmenliğe başlayalı 7 ay olan Şenay Aybüke Yalçın'a kadar vatan evlatlarını şehit eden eli kanlı terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP'nin Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığına desteğinin ardından 7'li koalisyona dönüşen ittifak için çok sert sözlerle tepki göstermişti.

"Şehit ailelerinden dua, Kandil'den beddua aldım"

Yavuz Ağıralioğlu "Şehit ailelerinden dua, Kandil'den beddua aldım. Dualar şerefim, beddualar mücadelemdir benim. Milletimin beni bildiği ve sevdiği yerde bulmasını istedim. Bugün benim için siyasi mücadelem içerisinde pozisyonum partime yük olmaya başlamıştı. Partimin ortak cumhubaşkanı adayı mutabakatına imza atmamıştım. Bu itirazlarıma konu bir basın toplantısı düzenledim ve milletvekilliğine başvuru yapmadım. Arkadaşlarıma ve parti yetkililerine yük haline geldim. Ben kendimi yük olma alanından çekiyorum. Terörün gölgesinin düştüğü yerde olmayacağım konusunda yüzlerce konuşmam vardır. Ben 'dün dündür bugün bugündür' denen bir siyasi gelenekten gelmiyorum. Ben köprüyü geçmek için yanlışa eyvallah edecek, dayı diyecek adam değilim. Kuralsız, ahlaksız, ilkesiz kazanmaktansa, mertlikle kaybetmekten yanayım." ifadelerini kullandı.

Akit TV'de ekrana gelen Manşetlerin Dili programında Cumhuriyet Gazetesi'nin kirli algısı masaya yatırıldı.

Ağıralioğlu'nun Türkiye'yi sallayan istifa ettiği gün, Cumhuriyet Gazetesi aklınca bebek katili PKK'yı gözden kaçırma algısına girişti.

Adeta CHP'nin yayın organı haline Cumhuriyet, "Hizbullah'a üç sandalye" başlıklı haberde, Yavuz Ağıralioğlu'nun tepki gösterdiği PKK ile ilgili tek kelime etmezken, seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı alan HÜDA PAR'ı terör örgütü ilan ederek skandala imza attı.

"Cumhuriyet şirretliğini gösterdi"

Konuyla ilgili değerlendirme yapan Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, "Cumhuriyet yine şirretliğini göstermiş oldu" dedi.

Yorumlara Git

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulunuyor

"Türk Escobar" lakaplı Urfi Çetinkaya cezaevinde öldü

Bi’ bitmediler! Başörtülü kadına çirkin muamele

Mutlu Akü 200 milyon dolara o ülkeye satıldı

Türkiye’yi sallayan iddia! “Torbacınızı belediyede işe aldığınız doğru mu Lal hanım?”