AKİT MENÜ

Siyaset

Erbakan 6284'e neden karşı? Anlayamayana tane tane anlattı!

TV 100 canlı yayınında konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, 6284 sayılı yasaya neden karşı çıktığını, anlayamayana tane tane tekrar anlattı.

2023-03-30 00:41:48

TV 100 canlı yayınında Candaş Tolga Işık'a konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, 6284 sayılı yasaya ilişkin açıklamada bulundu.

Kendisine yönelik, "kadına düşman" şeklindeki hadsiz hedef göstermelere cevap veren Dr. Erbakan, "30 milyon kadının oy kullanacağı bir seçime giriyor bir parti ve bu parti kadına düşman olacak, oy almak istiyor böyle bir şey olabilir mi? Bizim karşı duruşumuz ideolojik olarak değil sosyolojik ve hukuki açıdan karşıyız. Boşanmaların artmasına yol açmış" dedi.

6284'ün yuva yıktığını belirten Dr. Erbakan, "Siz bir yasa getirmişsiniz ‘Kadına cinayeti önleyeceğim’ diye. Bunu önlemediğiniz gibi artmış, en azından azaltamamış. Diğer taraftan boşanmaları artırmış, 2 milyon baba evden uzaklaşmış, milyonlarca çocuk babasız kalmış" ifadelerini kullandı.

Candaş Tolga Işık’ın "Siz LGBTİ derneklerinin kapatılması istiyorsunuz değil mi?" sorusunu da cevaplayan Erbakan, şöyle konuştu:

Evet, örgütlenmeleri, propagandasının yapılması, normalleştirilmesine karşıyız. Bunu zaten hep ifade ediyoruz. Maalesef geçtiğimiz dönemde 22 tane LGBTİ derneği açıldı. Bunların tabii önlenmesi lazım.

Yorumlara Git

20 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

Bu köpeklere hala dur diyen yok! Saldırı anı kamerada

20 Eylül 1238: Mahmûd B. Ahmed Nâsîrî'nin vefatı (Alim)

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş