AKİT MENÜ

Teknoloji

Xbox Live Gold üyeliğine zam geldi

Microsoft’un kullanıcılarına ücretsiz oyunlar ve Xbox Store’da büyük indirimler gibi avantajlar sağlayan üyelik sistemi Xbox Live Gold Türkiye’de zamlandı.

Microsoft’un kullanıcılarına ücretsiz oyunlar ve Xbox Store’da büyük indirimler gibi avantajlar sağlayan üyelik sistemi Xbox Live Gold Türkiye’de zamlandı.

Ücretsiz oyun sunması ve çok oyunculu deneyim için bu üyeliğe ihtiyaç duyulması açısından büyük önem kazanan Xbox Live Gold için ülkemizde yapılan son zamla beraber kullanıcıları oldukça kızdıracak gibi gözüküyor.

Türkiye’deki kur dalgalanmalarını sebep gösteren Microsoft Türkiye, Xbox Live Gold aboneliklerinde zam yapacağını duyurdu.

Ülkemizdeki kur dalgalanmasının dikkatlice değerlendirildiğini ve sunulan hizmetlerin müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde daima hizmet anlayışıyla devam edebilmesi için fiyat ayarlaması yapılacağı açıklamada yer aldı.

20 Haziran 2016 tarihinden itibaren 12 aylık Xbox Live Gold aboneliklerinin fiyatlarını 99,99 TL’den 179 TL’ye çıkartacağını söylenirken 20 Haziran 2016 tarihinden önce otomatik olarak yenilecek şekilde ayarlanan aboneliklerin mevcut fiyattan ücretlendirileceği belirtildi.

Ancak 20 Haziran 2016 tarihinden sonra otomatik olarak yenilenecek şekilde ayarlanan hesaplar içinse yeni fiyatlandırmadan ücretlendirileceği açıklandı.

 

(Habertürk)

Yorumlara Git

‘En iyi proje çocuk benim’ kavgası

Polisi şehit eden katilin annesi: ‘O polisin yerine keşke ben ölseydim'

Altında peş peşe zirve! Yatırımcısı sevinçten uçuyor

Mustafa Kemal’e tapıyor, ezanla dalga geçiyor! Mine Kırıkkanat’tan Diyanet’e akılalmaz iftira!

Canlı yayında bir cinayet itirafı daha: "Babamı boğarak öldürdü"